09-04-2011, 02:13 PM
L-am vazut si mi se pare absolut superb. E unul dintre filmele mele preferate ( am zis ca o sa caut si cartea).
Personajele mi se par foarte frumos construite iar actorii chiar si-au dat silinta sa intre cu adevarat in pielea personajelor pe care le interpretau si le-a iesit de minune.
Genial a fost faptul ca Hatsumomo si Chiyo se asemanau atat de tare. Pana la urma: amandoua erau frumoase, amandoua au stiut ce inseamna sa iubesti si sa pierzi insa Chiyo a avut mai mult noroc.
Actiunea a fost minunata si nu mi s-a parut grabita.
Unul dintre momentele care m-a impresionat a fost acela in care Sayuri ( Chiyo) dansa si cadeau acei "fulgi de zapada". A fost absolut....magnific si m-a lasaat fara cuvinte. ( cred ca actrita s-a chinuit foarte tare pentru ca acel moment sa iasa atat de bine)
Anyway.....cred ca o sa revad filmul cat de curand.
Personajele mi se par foarte frumos construite iar actorii chiar si-au dat silinta sa intre cu adevarat in pielea personajelor pe care le interpretau si le-a iesit de minune.
Genial a fost faptul ca Hatsumomo si Chiyo se asemanau atat de tare. Pana la urma: amandoua erau frumoase, amandoua au stiut ce inseamna sa iubesti si sa pierzi insa Chiyo a avut mai mult noroc.
Actiunea a fost minunata si nu mi s-a parut grabita.
Unul dintre momentele care m-a impresionat a fost acela in care Sayuri ( Chiyo) dansa si cadeau acei "fulgi de zapada". A fost absolut....magnific si m-a lasaat fara cuvinte. ( cred ca actrita s-a chinuit foarte tare pentru ca acel moment sa iasa atat de bine)
Anyway.....cred ca o sa revad filmul cat de curand.
![[Imagine: fgdhdr.png]](http://i805.photobucket.com/albums/yy338/SAYO_HATSUO/fgdhdr.png)
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you