09-04-2011, 01:44 PM
Don't stop ( grab a Snikers :)))....ehh...glumeam ( intr-o oarecare masura). Totusi te-ai oprict exact in momentul in care incepea sa se incinga atmosfera ( mai rau decat deobicei).
Capitolul a fost atat de...ohhhh....splendid.
Caleb mi se pare atat de micut, dragut, pufos ( de ce am zis asta?...habar nu am, asa mi-a venit) si nesigur (....in legatura cu contele).
Contele este, dupa parerea mea...rautatea absoluta. Chiar are de gand sa-l traumatizeze pe bietul copilas ( adica...Caleb...desi nu stiu ce vad eu atat de mic la el), nu-i asa? ( nu ca m-ar deranja pe mine prea tare...din contra).
Hmmm...intrebarea mea de baraj ( nu e nevoie sa raspunzi) este: Cu Lucas ce se mai intampla? Mai apare si el pe undeva sau e doar...mort?
Chuuu multi si spor la scris si la postat
Capitolul a fost atat de...ohhhh....splendid.
Caleb mi se pare atat de micut, dragut, pufos ( de ce am zis asta?...habar nu am, asa mi-a venit) si nesigur (....in legatura cu contele).
Contele este, dupa parerea mea...rautatea absoluta. Chiar are de gand sa-l traumatizeze pe bietul copilas ( adica...Caleb...desi nu stiu ce vad eu atat de mic la el), nu-i asa? ( nu ca m-ar deranja pe mine prea tare...din contra).
Hmmm...intrebarea mea de baraj ( nu e nevoie sa raspunzi) este: Cu Lucas ce se mai intampla? Mai apare si el pe undeva sau e doar...mort?
Chuuu multi si spor la scris si la postat
![[Imagine: fgdhdr.png]](http://i805.photobucket.com/albums/yy338/SAYO_HATSUO/fgdhdr.png)
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you