Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu merge în stânga, e diferit.

Hey`
deci de data asta nu am mai uitat.

"Mai adaugă, alintând-o aşa cum făcea când era mică."
aici nu trebuia sa dai enter:
"- Totuşi, 'Mee, de ce nu vrei să te duc eu la şcoală ? mai adaugă[...]"
"Şi eu pot să i-au autobuzul, bine ?" -> sa IAU autobuzul..
Oricum, mai face de râs
cred ca ai vazut unde e greseala.
"Bruneta se uită atentă în jurul ei, puţin îngrijorată, fiindcă, ce-i drept, nu avea[...]"

"poate că. . . înăuntrul ei şatena era altfel." -> poate că. . . înăuntrul ei,şatena era altfel.
Acolo trebuia virgula. De ce? Pentru ca acolo unde sunt punctele ar fi fost ok si o virgula in locul lor. "inauntrul ei" e o explicatie suplimentara deci merge intre virgule.
în care Abigail o îi puse -> ii puse
- Ä‚, nu ÅŸtiu. Mie indiferent, oricum. -> mi-e
''Îi spuse, apoi băgându-şi înapoi casca,'' -> apoi inapoi. Nu suna bine aici .. puteai sa scri fara "apoi"
"Se grâbi"
"Doar că profa întârzie, şi 'inteligenţii''
___
Cred ca am cam terminat cu greselile, cred ca am mai scapat cateva. Oricum, dupa cum vezi sunt multe. Corecteaza capitolul inainte sa il postezi.
Mda, mi se pare dragut ca ai narat si din perspectiva lui Aimee,dar pe aici descriere a sentimentelor nu e . Cum am mai zis, fetele seamana. Parerea mea e ca sa nu le faci gemene ar trebui sa le descrii mai mult sentimentele. Si fiecare sa simta si sa reactioneze altfel.
Revenind, descriere iti mai trebuia pe ici-colo. Capitolul cade in banal descriind atat de putin. Descrie mai mult lucrurile importante. Un pic ciudat faza cu sarutul, eu inteleg ca poate Roberta saruta pe cine prindea, dar Aimee a raspuns asa imediat, la obiect. Faza cand a intrat Abby putea fi descrisa mult mai mult, si daca nu descrii sentimentele, macar reactiile lui Abby. De naratiune nu am ce sa zic ca e ok, binisor. SI capitolele destul de lungi. Dar oricum, mai multa descriere.
P.S: am uitat sa zic ... personajele habar nu am cum arata fizic. Ca ai pus niste poze nu ajuta la nimic.
bafta la next. sa il aduci repede. CHuu:*
Cea mai reuşită semnătură.

Răspunsuri în acest subiect
Nu merge în stânga, e diferit. - de Lust. - 12-03-2011, 10:50 PM
RE: Nu merge în stânga, e diferit. - de Ichigo. - 08-04-2011, 10:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 11.595 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Stând în ploaie Better Off Alone 11 5.530 27-08-2010, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 10.342 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)