Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu merge în stânga, e diferit.

Heyoo! i'm here girls :x
Deeci, capitolul asta a fost foarte bun din punctul meu de vedere si ai descris bine sentimentele fetei. Cred ca deja am un personaj preferat, Aimee. Imi place mult de ea, nu e nesimtita si stie sa fie politicoasa. E draguta si timida. Mi-a placut mult acel sarut...si am ramas masca pentru ca nu ma gandeam ca Roberta va fi cea care o va saruta. Ma gandeam la Abby, stiu eu. Ca veni vorba de Abby, era geloasa, sau mi s-a parut? O_O Sper ca nu simte deja pentru ea ceva, nu.. nu.. nu inca x.x Sau, ar fi bine, cred. Apropo, poza cu Axel e... pff =P~! E prea BUN! Bine, bine, gata, termin... Asta e un fic yuri, nu yaoi, neh xD ?
Acum, sa incepem cu partea de gramatica. La greeselile de tastare si exprimare nu am fost foarte atenta, fiind mai mult cuprinsa in fapt :perv: Anyway, le-am gasit doar pe astea doua :

coborâ - coborî
Un o clădire imensă - cred ca un ala nu avea ce cauta acolo, o clădire imensă.

Si cam asta a fost. Chiar s-a vazut o mare diferenta dintre capitolul asta si cel trecut. A fost foarte bun si te felicit. Sper sa nu renunti la aceasta descriere si iti spun inca o data ca mi-a placut acel sarut. As vrea sa vad ce se intampla in continuare. Oare Abigail se va schimba pentru Aimee? Si.. chiar sunt curioasa de urmatoarea lor discutie, deci astept nextul cu mare nerabdare.
Buh.Bye.

Răspunsuri în acest subiect
Nu merge în stânga, e diferit. - de Lust. - 12-03-2011, 10:50 PM
RE: Nu merge în stânga, e diferit. - de Rain - 08-04-2011, 09:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 11.596 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Stând în ploaie Better Off Alone 11 5.533 27-08-2010, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 10.344 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)