08-04-2011, 05:31 PM
Dragute,dragute...La unele chiar m-a luat rasu' rau de tot...Da' na...Am si eu perle ...La ce coelgi intelectuali am...In fine:
Era intr-o joi...Joia dupa 2 ore de romana mai avem si 2 de fizica(chinu' mai mare ii ca vine una de chimie)...In fine,profa ne puse sa facem o poezie cu tema iubirea si trebuia sa incepem cu ce-am scris la sfarsitul descrierii noastre(Daca tu esti...Atunci eu sunt...) ca apoi sa continuam...In fine,la colega-miu i-a iesit o poezie(Ultimul lucru pe care-l scrisese el era "Daca tu esti copacul eu sunt fructul" sau ceva de genu')in care spunea ca nu i-a dat nicio ciresica sa mai bea o visinata cu Mitica etc...O poezie intreaga .La ora de fizica il pun coelgii pe colegu' sa citeasca poezia...Asta o aruncase...(Profu' de fizica e extrem de bun "prieten" cu colegu')
Profu: Spune poezia,ca vreau s-o aud si eu.
Colegu: Da' am zis ca am aruncat foaia la gunoi...
Profu: O asa poezie s-o arunci la gunoi...
Colegu: Nuu,ca aia era pistol cu apa pe langa ce scriu eu.
Profu: Aaa,deci ai mai multe?
Colegu: Am o culegere intraga!
Profu: Sa mi-o aduci si mie s-o citesc.
Colegu: Da' nu pot ca o am aici(si arata spre mintea lui).
Profu: Atunci zi-mi una acuma.
Colegu: Da' nu pot ce le-am uitat
Tot asa la ora de T.I.C cu diriga...Ne spuse sa folosim utilizatorul Paint(adica practica) si zice:
Diriga: Desenati ceva in Paint.Sa folositi macar spray-ul.
Colegu: Da' de ce? Mirosim?
La aceeasi ora ne zice diriga sa desenam ceva ce reprezinta clasa a IX-a Real...Colegu' de langa mine deseneaza un cap rotund cu pistrui,ochi divortati si cu tigara in gura.
Diriga: Asa iti vezi tu clasa?
Colegu: Nu,doamna,asta-i Sabau
In alt desen de-al unui coleg facuse un cap rotund cu un singur ochi(asa ca ciclopii) la care diriga:
Diriga: Asa deci,toata clasa a IX-a Real are cate-un ochi..
Pe faza asta am ras cu colega-mea toata ziua...Mai ales la ora de franceza cand facea mascarii si imi zice mie ca n-o vede profa c-are doar un ochi
Tot azi,la ora de T.I.C...Diriga ne vorbea despre operatiile in word(sau ceva de genu') si zice:
Diriga: Scrieti titlul!Operatii...
Colegu: Operatii chirurgicale!
Tot in aceeasi ora era unu' neatent.
Diriga: Nu-i asa,Iasmin?
Colegu: ...
Diriga: Despre ce operatii vorbeam?
Colega: Chirurgicale
Cam atata imi amintesc^^...Mai revin eu mai in colo...
Era intr-o joi...Joia dupa 2 ore de romana mai avem si 2 de fizica(chinu' mai mare ii ca vine una de chimie)...In fine,profa ne puse sa facem o poezie cu tema iubirea si trebuia sa incepem cu ce-am scris la sfarsitul descrierii noastre(Daca tu esti...Atunci eu sunt...) ca apoi sa continuam...In fine,la colega-miu i-a iesit o poezie(Ultimul lucru pe care-l scrisese el era "Daca tu esti copacul eu sunt fructul" sau ceva de genu')in care spunea ca nu i-a dat nicio ciresica sa mai bea o visinata cu Mitica etc...O poezie intreaga .La ora de fizica il pun coelgii pe colegu' sa citeasca poezia...Asta o aruncase...(Profu' de fizica e extrem de bun "prieten" cu colegu')
Profu: Spune poezia,ca vreau s-o aud si eu.
Colegu: Da' am zis ca am aruncat foaia la gunoi...
Profu: O asa poezie s-o arunci la gunoi...
Colegu: Nuu,ca aia era pistol cu apa pe langa ce scriu eu.
Profu: Aaa,deci ai mai multe?
Colegu: Am o culegere intraga!
Profu: Sa mi-o aduci si mie s-o citesc.
Colegu: Da' nu pot ca o am aici(si arata spre mintea lui).
Profu: Atunci zi-mi una acuma.
Colegu: Da' nu pot ce le-am uitat
Tot asa la ora de T.I.C cu diriga...Ne spuse sa folosim utilizatorul Paint(adica practica) si zice:
Diriga: Desenati ceva in Paint.Sa folositi macar spray-ul.
Colegu: Da' de ce? Mirosim?
La aceeasi ora ne zice diriga sa desenam ceva ce reprezinta clasa a IX-a Real...Colegu' de langa mine deseneaza un cap rotund cu pistrui,ochi divortati si cu tigara in gura.
Diriga: Asa iti vezi tu clasa?
Colegu: Nu,doamna,asta-i Sabau
In alt desen de-al unui coleg facuse un cap rotund cu un singur ochi(asa ca ciclopii) la care diriga:
Diriga: Asa deci,toata clasa a IX-a Real are cate-un ochi..
Pe faza asta am ras cu colega-mea toata ziua...Mai ales la ora de franceza cand facea mascarii si imi zice mie ca n-o vede profa c-are doar un ochi
Tot azi,la ora de T.I.C...Diriga ne vorbea despre operatiile in word(sau ceva de genu') si zice:
Diriga: Scrieti titlul!Operatii...
Colegu: Operatii chirurgicale!
Tot in aceeasi ora era unu' neatent.
Diriga: Nu-i asa,Iasmin?
Colegu: ...
Diriga: Despre ce operatii vorbeam?
Colega: Chirurgicale
Cam atata imi amintesc^^...Mai revin eu mai in colo...