07-04-2011, 10:23 PM
Cat m-ai lingusit la topicul meu... na, m-am simtit obligat sa postez si eu la tine. [mersi de post, si de ce ai zis in el ]
Nu o sa comentez decat la desenele de la ultimul post.
Pot spune ca te pricepi la desen, adica stii cateva lucruri despre anatomie, si ai aratat asta in desenul cu robotul, care e destul de reusit, dar trebuie lucrat mai mult la el ca sa-ti iasa ceva misto.
Ciel, nu mi-a placut niciodata kuroshitsugi imi place craniul in schimb foarte tare.
Sweet my life:
nu zic nimic de cal, stiu cat de greu e sa faci un cal, crede-ma, eu am facut studiu dupa craniu de cal care e IMPOSIBIL. cat despre domnitza, anatomia fetzei e oarecum corecta, pacat ca nu ai pus-o in valoare prin umbre.
trebuie sa mai lucrezi la maini...
la celelalte doua nu mai zic nimic, nu-s specialitatea mea
Nu o sa comentez decat la desenele de la ultimul post.
Pot spune ca te pricepi la desen, adica stii cateva lucruri despre anatomie, si ai aratat asta in desenul cu robotul, care e destul de reusit, dar trebuie lucrat mai mult la el ca sa-ti iasa ceva misto.
Ciel, nu mi-a placut niciodata kuroshitsugi imi place craniul in schimb foarte tare.
Sweet my life:
nu zic nimic de cal, stiu cat de greu e sa faci un cal, crede-ma, eu am facut studiu dupa craniu de cal care e IMPOSIBIL. cat despre domnitza, anatomia fetzei e oarecum corecta, pacat ca nu ai pus-o in valoare prin umbre.
trebuie sa mai lucrezi la maini...
la celelalte doua nu mai zic nimic, nu-s specialitatea mea
Aleksandr's awesome:DEVIANTART/PICS/DRAWINGS