Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#39
Capitolul 23


Se parea ca nu se multumea doar cu o partida, o vroia si pe a doua si pe a treia... Il intelegeam perfect, dar asta nu inseamna ca ii permiteam ca eu sa devin carpa lui, curva lui. Trebuia sa ii gasesc un "subjug", cat mai apropiat de ce care il place. Asta insemna sa imi smulg ceva ce imi apartine mie si sa ii fac o amuleta cum am eu la gat. Il imping intr-o parte si privesc cerul Romaniei, mai ales ca ne aflam in creierul muntilor Carpatilor, dar care numai stiu.
- Hei, iubitule, unde pleci asa? Ma lasi ne terminat? Ma intreba pe un ton miorlait blondul si ma zgarie superficial cu ghearele pe coapsa.
- Inceteaza! Te porti ca o tarfa ce vrea numai p***! Revin-o-ti dracului! Strig la el si imi arat coltii, dandu-i de inteles ca nu imi placea sa ma joc.
- Uuuu, Yu avea dreptate. Iti place sa faci sex salbatic. Vino aici tigrule, spunse, ridicandu-se din pat, venind clatinand spre mine, ca o persoana beata.
Cand vrea sa ma lipeasca iara de perete, il apuc de gat, ii pun piedica si dau cu el de podea, lovindu-l din adins puternic la cap. Strify isi inchide ochii, semn ca devenise incostient. Il iau pe umar si cobor cu el in beciul cabanei, unde erau niste lanturi, care le aduse intre timp lupul meu, care dormea linistit pe capanea. Pun o zgarda din fier, larga, potrivita pentru gatul meu, in jurul gatului sau. Ma intorc in camera si ma imbrac.
Timpul trecu repede pe langa mine, fiindca am fost ocupat sa imi smulg un colt din propria gura si sa il pring cu o za mica de aur de o curea din piele. Pe spatele coltului era scris in latina numele meu tradus. Cobor in beci si ma asez pe jos, langa perete si il privesc pe solist cum se zbatea si urla. Prima transformare era tot timpul foarte grea. Inchid ochii, lasand lacrimile sa curga pe obraji, neavand curaj sa ma uit la el, in timpul transformari, fiindca era lucrul cel mai intim pentru un varcolac, chiar si pentru un lupisor. Momentul transformari era cel mai vurnerabil moment al nostru. Datorita contorsonari noastre si atentia ce o dadeam dureri, ce ne strabateau muschi, oasele si nervii, ii facea pe vanatori nostri sa ne ucida, fara sa avem puterea de a riposta.
Dupa ce numai aud urlatele de suferinta ale blondului, indraznesc sa imi deschid ochii rosi - la propriu - de la plans si sa il privesc. Era un varcolac extraordinar, atat la infatisare, incat si moral. Scheuna precum un caine, incercand sa ajunga la mine pentru a ma mirosi, dar era tras inapoi de zgarda, care era tinuta de un lant gros ce era prins de un piron cimentat in podea. Lumina becurilor cadea pe blana lui de un galben-auriu, asemenea razelor de aur ale soarelui. Era unic, la fel ca mine.
- Ce faci? Il intreb pe varcolac, intizand mana spre el si el incerca sa imi prinda degetele. Cred ca ti-e foame, spun eu si ma duc la Strify si ii desfac zgarda.
Cum se simti liber, se ridica pe picioarele din spate, acum el fiind cel inalt si eu cel scund. Il iau de mana si il trag dupa mine sus pe scari, apoi afara din cabana. In fata cabanei, ne astepta Cerberus si el transformat, intr-un minunat varcolac cu blana alba ca omatul din jurul nostru.
- Nu il lasa sa se apropie de oameni si cand isi revine la forma umana, urla sa va gasesc, spun lupului meu, care ma linse pe obraz. Te rog iarta-ma pentru asta, dar acum trebuie sa te hranesti, spun si ii dau un sarut pe frunte, cand el ma impunse cu nasul in piept.
Porni spre padure si inainte sa il urmeze pe lup, imi arunca o privire, cu ochii sai de un albastru-electrizant, parandu-i rau sa ma paraseasca, apoi porni in fuga. Vreau sa pornesc pe o carare din padure, care ducea pe traseul de vanatoare a varcolacilor mei, dar atunci imi bipuii comunicatorul.
- Da? Intreb eu, punandu-mi casca in ureche si pornind agale pe poteca inzepezita.
- Anki, cum se mai simte Strify? S-a transformat? Cum arata? Te-a atacat? Il poti controla? E prin preajma ta? Incepu Melane sa ma asalteze cu intrebari.
- Strify s-a transformat, a plecat la prima vanatoare, nu chiar m-a atacat, daca il rog frumos poate ma intelege, nu e prin preajma mea si are blana aurie, ii raspund la intrebari, ascuzand niste urme de sange cu adidasul, ce erau pe zapada.
- Vai ce frumos, dar ce urat din partea ta sa te hranesti cu el si sa ii trasmiti virusi care se transmit la om, ca acesta sa devina varcolac, incepe sa imi faca morala sirena.
- Melane stiu si eu chestie de baza ale varcolacilor, spun plictisit, ajugand la o mica cascada.
Am mai schimbat cateva cuvinte de politeturi si am aflat ca sunt prin Jamaica dupa urmaritori si i-au pierdut si ca Nari si-a pierdut degetul mic de la mana dreapta, din cauza ca unul ii l-a retezat cu o sabie. Era de asteptat sa plec fie si o zi din echipa si unul dintre membri isi perde capul. I-am spus sirenei, ca il poate lipi prin magie, daca mai are degetul la rece si blonda mi-a spus ca il tine drept amintire - degetul - intr-o punga impermanenta plina cu gheata. Cum am auzit, m-am instrambat din nas. Dupa ce am inchis, am auzit ureletul lui Cerberus, venind dintr-o poiana aflata in stranga mea. Incep sa alerg la deal, fara nici o problema. Dupa cinci minute, il gasesc pe lup transformat la forma lui initiala si ma uit in jur dupa Strify.
Vreau sa il strig, dar aud injuraturi ridicandu-se dupa o buturuga. Ma duc repede acolo si cand ma urc pe buturuga il vad pe blond, cum incerca sa isi scoata piciorul drept dintr-o cursa de ursi. Din gamba piciorului picura sange cald si usor acru, fiindca sangele nostru era acru.
- Ma ajuti si pe mine? Ma intreba tanarul, uitandu-se la mine cu ochi de catelus plouat.
- Neee. Acum esti puternic. Sa iti vedem puterea, spun, ranjind usor.
Isi dadu ochii peste cap si incerca sa o desfaca, dar zimti de la capcana, ii intrara in palma. Oftez si cobor in fata lui. Imi bag degetele printre zimti aceeia triunghiulari si trag in parti opuse de capcana, care ceda imediat. Strify ma imbratisa strans si apoi imi dadu un sarut pe buze. Ii raspund pe jumatate la sarut, apoi ii pun la gat pandantivul facut de mine.
- Venatio mortis*, ii soptesc in latina numele meu, apoi ma ridic in picioare.
- Sa sti ca eu nu sunt animalul nimanui, imi marai Strify si incerca sa isi scoata zgarda, dar fusese electrocutat.
- Poti s-o scoti, doar cand iti dau eu voie, spun, zambindu-i ironic. E o forma, ca sa te pot tine sub control, cand este luna plina, pana inveti sa poti sa te transformi si cand nu e si sa te poti controla, ii mai spun calm.
Scoase limba la mine, dar Cerberus marai, pregatit sa il atace.
- Ai grija ce faci. Nu uita ca sumtem trei masculi, numai unu e dominatul, celalat e secuntul si ultimul e consortul dominantului, ii spun si apoi il apunc de mana, tragandu-l dupa mine spre cabana.

_____________________
*vanatoarea mortii
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Nywa - 06-04-2011, 09:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.314 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.691 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.908 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.328 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)