06-04-2011, 01:02 AM
Hello ^^ In primul rand vreau sa-ti zic ca titlul e foarte bine ales dupa parerea mea. Mi se pare ca doar din cauza lui am ajuns aici : )). Ce dragut, Konan si Pein. Nu cred ca am mai vazut un fic cu astia doi. Te felicit pentru asta. Ai idei originale, idei foarte bune. Povestea m-a intrigat inca din primul capitol. Totusi ma mir ca a acceptat atat de usor slujba asta. Cand na, daca vroia putea sa ia si ea o meserie normala. Desi... asta facea povestea ta. Si faza cu agentul ala, care ii da un biletel, a venit chiar pe neasteptate. A fost bine gandita. Cred ca pana acum, aia a fost partea care mi-a placut cel mai mult din fan-fiction-ul tau. Chiar sunt curioasa ce o sa faca Konan in continuare. Sa vedem poate se ajunge si la un moment de ananghie :> Sa iti mai zic o data ca-mi place mult fic-ul tau, sau nu mai e nevoie? :)) Ai potential si inspiratie, deci vreau continuarea. By the way, sa ma anunti cand o postezi. cya ^^
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !