04-04-2011, 11:40 PM
Vad ca mai intra si lume mai apropiata de varsta mea, ca sa zic asa. Am am aruncat un ochi peste scrierile tale si par interesante sfatul meu este sa inveti sa folosesti paragrafe ca e obositor la ochi serpi de litere plus ca am vazut repede asa niste greseli gramaticale, dar sa zicem ca n am vazut.
In fine, ce voiam sa intreb:
1. Presupun ca esti la facultate.La care si in ce oras?
2. Ziceai ca iti place RPG, presupun ca te referi la jocuri. Si presupun ca World of Warcraft. Vreau sa stiu ce parere ai de Diablo 2?
3.ma intriga faptul ca o fata citeste carti de razboi, ce anume citesti.( daca imi raspunzi ca iti place cartile lui Sven Hassel ai 10 puncte de la mine)
4.daca tot iti place fictiunea si cartile, domeniul Science-Fiction nu te atrage si daca da ce autori si carti sunt preferatele tale?
In fine, ce voiam sa intreb:
1. Presupun ca esti la facultate.La care si in ce oras?
2. Ziceai ca iti place RPG, presupun ca te referi la jocuri. Si presupun ca World of Warcraft. Vreau sa stiu ce parere ai de Diablo 2?
3.ma intriga faptul ca o fata citeste carti de razboi, ce anume citesti.( daca imi raspunzi ca iti place cartile lui Sven Hassel ai 10 puncte de la mine)
4.daca tot iti place fictiunea si cartile, domeniul Science-Fiction nu te atrage si daca da ce autori si carti sunt preferatele tale?
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT