04-04-2011, 08:27 PM
Ei "hugs'>> Deci emisiunea mi se pare o facatura. Are parti cum ati zis destul de amuzante si au si cateva talente. De exemplu mi-a placut baiatul acela de 11 ani sau cati avea, care dansa ca Michael Jackson. Dansa frumos; sincera nu stiu sa fac ca el dar totusi mi s-a parut ca a fost prea mult scarpinat in coarne..cu ''Vai da ce smecher danseaza!'' >> Adica 2011 stii si tu>> Ioana danseaza bestial ca M.J. So..Si mai sunt unele maimute urlatoare care cred ca au talent. Adica sa te afirmi doar de dragul plictiselii, si sa arati cum poti tu sa ragi, in adevaratul sens al cuvatului sau cum isi baga ate, lame si alte porcarii prin ochi, vene si altele.. Sau cum se prostesc. Fac de ras Romania.Mai sunt unii care au talent la cantat, desenat, mimat..iar unele chiar sunt dobandite dar nu sunt daruite neaparat de la Dumnezeu. Asa fac si eu ore de canto pana mi se acreste si cant..cat de cat..dar nu am fost inzestrata cu asta. Cam asta e..deci rezumat>>Emisiune nasoala>>cu bufoni nasoi si cu alti smecheri( Mihai Petre etc.) nasoi.
Dar care te face sa razi de mori >>>faze foarte hilare >>so |) /|/ |) >>ma uit la Romanii au talent
Dar care te face sa razi de mori >>>faze foarte hilare >>so |) /|/ |) >>ma uit la Romanii au talent