Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doar...niÅŸte nimicuri{ by Criss}

Primul desen: imi plac umbrele si ai reusit sa proportionezi. Nu imi place ca este foaie liniata si stii si tu... nu prea se vede frumos.
Al doilea desen: imi plac umbrele si acele maini care il apuca pe tipul acela de obraji. A, da si imprimeul acela de pe esarfa lui sau camasa, ce o fii.. Ce nu imi place... mi se pare mie sau ochii nu se afla pe aceeasi linie? si faptul ca foaia este liniata.
Al treilea desen: Asta chiar imi place. Hasura de pe haina tipului este cam aiurea, in rest mi se pare fain.
Al patrulea desen: ah, iar foaie liniata? In rest e dragut. Imi place cum colorezi si cum dai umbrele.
Al cincilea desen: imi place, le apreciez ca pe toate celelalte(umbre, colorat, proportii), insa problema la mine sunt tot acele linii de pe foaia de caiet dictando.
Al saselea desen: E super tare 4 faci cumva meditatii pt arhitectura?
Al saptelea desen: nu mai comentez pentru ca am aceeasi parere ca la desenele de mai sus, dar vad o diferenta: nu mai e foaie liniata <3
Ultimul desen: este foarte frumos. Atat spun si sper sa iti dai seama ce vreau sa exprim.

In concluzie, imi place cum desenezi, imi place foarte mult si te mai intreb odata: te pregatesti cumva pt arhitectura?

Răspunsuri în acest subiect
Doar...niÅŸte nimicuri{ by Criss} - de Neko. - 29-03-2011, 03:01 PM
RE: Doar...nişte nimicuri{ by Criss} - de Cătă - 04-04-2011, 07:53 PM
RE: Doar...niÅŸte nimicuri{ by Criss} - de Ana - 04-04-2011, 07:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Doar desene ... Jessi 1 2.525 29-08-2010, 07:51 PM
Ultimul răspuns: HeaRtleSs
  Doar niste desene... Ecstasy 4 3.958 25-11-2008, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Heratcher.21q

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)