04-04-2011, 01:23 AM
Hey ^^ Merci de invitatie. Imi cer scuze ca am venit atat de tarziu dar nah... Lenea asta. Poi hai sa incepem nu? ^^" Ideea este si originala, si neoriginala. Am vazut mii de ficuri care incep cu formarea echipei 7 si cu clanul Haruno dar ficul tau are o parte de originalitate si as prefera sa mearga cat mai mult pe original. Cum a zis si Lynn [Alice] acel fragment a stricat tot capitolul. Putea sa lipseasca foarte bine. Ai precizat mai sus culoarea ochilor, cum o cheama etc asa ca nu mai avea rost fragmentul ala. Chiar a inceput sa ma enerveze faza asta. Am citit mii de ficuri cu: Ma numesc x am y ani parul w si ochii z. Descrierea este in cantitati destul de marii ceea ce imi place. Actiunea nu mi s-a parut grabita si dialogul nu a fost sec. A fost o replica :)). Greseli de tastare am vazut doar una: ,,Balcan". Poate vrei sa zici Balcon =P. Nu mai pune atatea semne de suspensie ca strica aspectul si de asemenea dupa ele se pune space si se incepe cu litera mare. So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye!
Bisous, Contagieuse.