Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum credeti ca va fi sfarsitul?

Ok am ajuns si eu aici. Un topic chiar interesant si moama ce idei aveti. Ar trebui sa tineti cont si de manga si sa nu va repeziti prea mult. Noi ne facem multe vise si idei, dar vom avea parte de o bomba la finalul anime-ului. Masashi Kishimoti a facut acest anime fix in suspans si fara nici un indiuciu care ar putea finalu, deobicei mai ai vreo idee care sa semene, dar acu e greu de zis. Eu imi imaginez asa finalul:
1. Sasuke sa vina in Konoha, nu pentru a o distruge ca deja-i varza21 asa si acolo logic ca trebuie sa se lupte cu Naruto. Se lupt amandoi mult si bine (Stiti bine din manga ca Naruto o sa incerce sa contreleze vulpea) asa si o foleseste in lupta. cu ultimele puteri realizeaza amandoi chidori si rasengan si au murit, iar dupa Naruto moare ca un erou si Sasuke pleaca la familia lui in cer. Sakura desi zdrobita trece mai departe, devine senseiul unei echipe si membru ambu15

2. Ar fi ca Sasuke sa-si dea seama ca Madara la mintit in anumite privinte si sa apara pe campul de lupta (Naruto si sa zicem si Sakura se lupta cu Madara) isi unesc fortele si apara Konoha. In final mor amandoi sau toti trei ca niste eroi. iar cu ultimele forte Sasuke isi cere iertare, iar ca sa fie si mai sentimental(aici visez) un mic sarut intre Sakura si Sasuke si gata au murit.

3. Lupta dintre Naruto si Sasuke, Sasuke cu o minune vine inapoi in sat, tinut sub observatie un timp. dupa el si echipa 7 devin membri ambu, mai trece ceva timp si Naruto, Sasuke si Sakura devin legendarii sanini:X. Apare si al patrulea razboi ninja(pobilitate mare) si se lupta acolo, castiga. Naruto devine hokage. si uite un happy end. daca vrem si dragoste sa zicem ca Sasuke se indragosteste de rozlie, se iubesc, casatoresc si rezulta un copil si toti sunt fericiti.

Sa nu uitam ca Masashi Kishimoti a spus intr-un interviu ca-i place cuplu SasuSaku, dar nimic nu e posibil. Desemenea trebuie sa apara si filmul "the lost tower" si ar fi vorba, zvonuri, de un Naruto Akipuden15
Sa fim realisti. Nu stim ce ne pregateste Masashi Kishimoti. Cam atat. Stiu ca am vorbit mult. Daca ma intrebati varianta mea: pai logic ca a 3-a, dar vom vedea...
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de cristina1996 - 01-11-2009, 05:44 PM
RE: cum credeti ca va fii sfarsitul animului naruto?? - de Rose ^^ - 03-04-2011, 06:03 PM
RE: Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de Saravis - 21-02-2012, 08:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce credeti despre seria Naruto SD? hero1hero 1 2.917 09-07-2012, 07:29 AM
Ultimul răspuns: Mykoto

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)