Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One and the same

Hello dear. Mama, mama daca ai stii cat te iubesc eu pe tine. Un nou fic, nebuna mica. Ai cui semana, ma simt mandra. Ce intrare super ai avut in capitol. Inca de la inceput mai captivat, ai descris chiar bine. Nu ma asteptam, dar ce pot spune decat ca sunt mandra. Mi-a placut ca ai pastrat numele clanului "Haruno" nu cred ca am mai intalnit asa. E destul de original. Greseli nu ai si actiunea nu e fugarita de nici un animal.
Sfat: lasa un rand liber intre fragmente ca e mai usor la citit si arata si mai bine. Acum vad ca Alice, ti-a zis ceva de chestia aia. Da pai cam are dreptate. Nu mai fa autoportret. Mi-am dat seama cum o cheama pe rozalie (din dialogul ala) si la aspect puteai pune ceva de genu ca "vantu batea prin parul meu rozaliu asemenea florilor de cires" iar cu ochii stiam ca ai spus la inceput ceva cu o lacrima:P.
Chiar iti urasti mama? Adica de ce mai lasat in suspans. Vai ce mi-a placut visul fetei. Am zis ca Orochimaru o violeaza acolo. Bine ca a fost un simplu vis. Asa..deci mama cine a aparut in fata fetei? Orochimaru, Kakashi, Sasuke, Tsunade, o pisica, ceva... TT_TT te rog nu ma omora :cry: ai invatat sa tii lumea in suspans.
Astept next si sper sa ma anunti. Spor la scris si bye>:D<
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
One and the same - de Alle - 01-04-2011, 10:46 PM
RE: One and the same - de Flash - 02-04-2011, 04:14 PM
RE: One and the same - de Rose ^^ - 03-04-2011, 04:07 PM
RE: One and the same - de Vero - 04-04-2011, 01:23 AM
RE: One and the same - de hiimera - 04-04-2011, 07:14 PM
RE: One and the same - de Alle - 21-04-2011, 10:22 PM
RE: One and the same - de Vero - 22-04-2011, 04:58 PM
RE: One and the same - de Rose ^^ - 26-04-2011, 10:11 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: