03-04-2011, 01:17 PM
Hello ^^ Uite, am trecut si eu p aici. Ideea e destul de buna, desi nu foarte originala. Dar poate pe parcurs, o sa reusesti sa o infloresti, sa fie ceva mai diferit. Naratiunea e cam foarte grabita. Adica, nici n-a inceput bine scoala, ca deja au si bal? Pai da vreau si eu asa :)) Poate mai reusesti sa o incetinesti prin descriere. Dar nu descriere banala de infatisari, incaperi si alte d-astea, ci descriere de sentimente. Mai ai de lucrat la capitolul descriere. Dialogul e bun, nu strica deloc. Am vazut persoane care nu folosesc deloc dialog. Totusi, este un mod de expunere si trebuie utilizat. Tu ai facut asta si e bine :D Imi place faptul ca ne-ai lasat in suspans. Ador misterul. Astept sa vad cine este aceaste misterioasa persoana. Sa ma anunti si pe mine cand pui capitolul urmator. Sper ca nu te-a suparat comentariul meu, dar daca vrei sa evoluezi, iti trebuie si critici. Nu vei ajunge nicaieri daca te laudam cu totii. See ya >:D< Si nu uita sa ma anunti :D
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !