03-04-2011, 09:41 AM
Am trecut si eu pe aici, nu prea ai comentarii. Pai sa o luam cu inceputul :
1-Nu imi place unghiul, pentru ca in spatele becurilor nu numai ca se vad acele cladiri, dar se vede si o antena, si niste fire, si coroana unor copaci, e prea imbulzeala. Poate mergea un alt unghi.
2-Imi place, chiar imi place pentru ca pe langa drum ai pozat si copacul ala, care face totul Numai ca mi-ai cam sucit gatul cu poza asta.
Astept si alte poze si incearca sa nu misti aparatul cand pozezi, chiar se vede urat cand sunt miscate. Bafta !
1-Nu imi place unghiul, pentru ca in spatele becurilor nu numai ca se vad acele cladiri, dar se vede si o antena, si niste fire, si coroana unor copaci, e prea imbulzeala. Poate mergea un alt unghi.
2-Imi place, chiar imi place pentru ca pe langa drum ai pozat si copacul ala, care face totul Numai ca mi-ai cam sucit gatul cu poza asta.
Citat:Cred ca de aici in colo sunt cele mai nereusite poze.Exact, sunt neclare si nu ai pozat ceva anume, adica vreun obiect care sa sara in evidenta. Inteleg, e iarna, mai totul e acoperit cu zapada, dar pe langa faptul ca pozele sunt miscate, nu ma atrage nimic din ce ai fotografiat. Am decis ca 3 si 4 sa le comentez pe amandoua pentru ca nu avea rost sa le iau la rand.
Astept si alte poze si incearca sa nu misti aparatul cand pozezi, chiar se vede urat cand sunt miscate. Bafta !