02-04-2011, 05:57 PM
Yo, yo, yo, welcome in funhouse :X:X:X... Scuza-ti-ma, am luat-o pe aratura . Prea multa cola strica mintea ^.^" Am venit din FunHouse sa dedic niste melodii pentru... persoanele mele sa spun asa ... Devil Manu: Fa, esti la filo si beep beep! Angel Manu: Exprimarea lu' peste prajit >.> =_="
Pentru Misses 'no way' ca mereu e funny si citeste ficurile mele si radem, avemmm => Nightwish
Pentru Gabytsswh meu dulce si mumos :X:X:X avemm => Touch & Go
Pentru Alisu capsuna mea dulce ^.^:X:X avemmm => Daniel Iancu
Si pentru restul de sysuri ale mele avemmm => Lacuna Coil
Si ultimul, dar nu cel din urma ii dedic surorii mele Elena sau Ella, melodia ei preferata :X:X si acolo avemm => Pentru ca mortii umbla repedeee
Pentru clasa mea nebuna avemmm => Halloween in fiecare ziii!!!
Ultima si de data asta vorbesc serios, dedic o melodie clasei surori mele, toata fana adevarata Cinema Bizarre!!! Dar aceasta melodie nu numai ei o dedic, ci tuturor fanilor Cinema Bizarre de pe forum!! Avemm => Mereu sa fim asa cum vrem cu adevarat!!
Pentru Misses 'no way' ca mereu e funny si citeste ficurile mele si radem, avemmm => Nightwish
Pentru Gabytsswh meu dulce si mumos :X:X:X avemm => Touch & Go
Pentru Alisu capsuna mea dulce ^.^:X:X avemmm => Daniel Iancu
Si pentru restul de sysuri ale mele avemmm => Lacuna Coil
Si ultimul, dar nu cel din urma ii dedic surorii mele Elena sau Ella, melodia ei preferata :X:X si acolo avemm => Pentru ca mortii umbla repedeee
Pentru clasa mea nebuna avemmm => Halloween in fiecare ziii!!!
Ultima si de data asta vorbesc serios, dedic o melodie clasei surori mele, toata fana adevarata Cinema Bizarre!!! Dar aceasta melodie nu numai ei o dedic, ci tuturor fanilor Cinema Bizarre de pe forum!! Avemm => Mereu sa fim asa cum vrem cu adevarat!!
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blogYo man, chibi Manu^.^