Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

FF&FA are sectiune!

21 am să dorm foarte liniştită, numai că mi-am adus aminte de mine când, tot aşa, am făcut echipă cu cineva din clasă de la mine pentru un concurs, iar eu am uitat de partea mea de înţelegere. Şi m-am trezit că trebuia să fac acea chestie în doar două ore... timp insuficient 4
Chiar mă bucur că ai terminat! Scuză-mă că te-am bătut la cap...vârsta, ce să-i faci :?::...:

Şi ca să nu fac off topic prea mult, am să completez cu o idee la ceea ce a zis Ralu:
Nu e vorba că scriitorii nu au libertatea necesară în a scrie, ci că ideea de a lăsa artisul să facă un desen după bunul plac, fără să se apropie de fic e un pic cam necinstită. Şi da, ficării au mai multe restricţii ca desenatorii prin simplul fapt că ei trebuie să respecte o temă care, dacă respectivul cititor nu o înţelege, nu se validează.
Mulţi dintre cei care vor comenta de acum în colo la acest concurs, ca la oricare altul de altfel, vor înţelege diferit tema şi se vor baza pe acest fapt când vor comenta. Subiectivismul stă în natura umană, dar când vine vorba de un text care se bazează pe imaginaţia scriitorului respectiv, nu ar trebui să apelăm oare la obiectivitate?
Artul e mai uşor de înşeles ca şi idee şi concept, mai ales dacă e făcut bine, pe când povestea... Meh.. am cam lungit ideea ce e drept... Dar voiam să spun că nu mi se pare corect să se acorde libertate atât de mare unui user care desenează, iar scriitorul să fie linşat când vine vorba de ideea abordată.
Ah, şi mă mai gândeam la o chestie pe care am observat-o destul de multişor: sunt useri , care, citesc tema dată, apoi textul, se gândesc la ceea ce înseamnă tema aia pentru ei, strâmbă din nas pentru că nu observă acelaşi lucru şi în lucrare şi scad din punctaj. Nu e drept pentru nimeni... dar mai ales înnervează artistul (fie el de fic sau art).
ÃŽn fine!

Mult noroc tuturor.. sper să nu găsesc lucrări copiat, că fac plângeri 4 Îmi place să cred că fiecare are o şansă, dar dacă găsesc lucrări care copie altele voi desfiinţa acea persoană! Ştiu cât e de greu să fii original într-o lume plină de trişori şi copiatori, dar asta nu înseamnă că voi lăsa pe cineva să dea note unei lucrări care se vede că e copiată!

*roar* Ştiu! Latru mai tare decât muşc 4
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

Răspunsuri în acest subiect
FF&FA are sectiune! - de Ana - 24-03-2011, 09:52 PM
RE: FF&FA are sectiune! - de Mitchy - 25-03-2011, 06:06 PM
RE: FF&FA are sectiune! - de Ana - 27-03-2011, 12:24 PM
RE: FF&FA are sectiune! - de candy_cane - 27-03-2011, 07:01 PM
RE: FF&FA are sectiune! - de Mitchy - 27-03-2011, 09:15 PM
RE: FF&FA are sectiune! - de raluca-z - 02-04-2011, 04:25 PM