01-04-2011, 04:49 PM
Prealuminatule, fir-ar tu... - sa nu zic ce, totusi, sunt usa de biserica o
-
"acele practici scarbavnice si impotriva legilor naturii"

Sa mori tu?
Inseamna ca si eu ar trebui sa ma pocaiesc, Prealuminatule si Robul lui D-zeu cel mare.
Oricum, frumoasa masina si-a "tras" Flaw. Daca mai oferea si un mertan cred ca l-as fi vandut eu (gaseam eu o cale :]]).
Oricum, frumoasa gluma de 1 aprilie. ^^
edit: Alah cu "Robul lui Dumnezeu", chiar nu mi se potriveste. T_T Tot mai bine imi sta ca simpla y.m. xd
edit2: Ce concursuri... palpitante. Sigur nimeni nu va veni la meeting-uri(cel putin eu, dea bea daca am fost de zece ori - hai sa nu exageram, 7 - in toate viata mea. Sigur eu voi fi banata dupa regulile astea (si eu care vroiam sa fac un fic yaoi hard cu o fata :]]).
Dar despre influenta yaoi-ului la copiii minori avem voie sa dicutam?
Ce enervand ca semnatura Preasfintului si etc. e la fiecare semnatura a userlui. ^_^ Dea bea astept sa n-o mai vad, imi strica originalitatea sig-ului.

"acele practici scarbavnice si impotriva legilor naturii"

Sa mori tu?
Inseamna ca si eu ar trebui sa ma pocaiesc, Prealuminatule si Robul lui D-zeu cel mare.

Oricum, frumoasa masina si-a "tras" Flaw. Daca mai oferea si un mertan cred ca l-as fi vandut eu (gaseam eu o cale :]]).
Oricum, frumoasa gluma de 1 aprilie. ^^
edit: Alah cu "Robul lui Dumnezeu", chiar nu mi se potriveste. T_T Tot mai bine imi sta ca simpla y.m. xd
edit2: Ce concursuri... palpitante. Sigur nimeni nu va veni la meeting-uri(cel putin eu, dea bea daca am fost de zece ori - hai sa nu exageram, 7 - in toate viata mea. Sigur eu voi fi banata dupa regulile astea (si eu care vroiam sa fac un fic yaoi hard cu o fata :]]).
Dar despre influenta yaoi-ului la copiii minori avem voie sa dicutam?

Ce enervand ca semnatura Preasfintului si etc. e la fiecare semnatura a userlui. ^_^ Dea bea astept sa n-o mai vad, imi strica originalitatea sig-ului.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2