01-04-2011, 09:22 AM
Flaw te urasc! Aproape ca m-ai facut sa plang cu biserica ta cu tot..eu merg la biserica.. cred in dumnezeu dar nici sa imi furer zupul..ca ne suparam... prima mea pacaleala..nu pot sa cred ! Nu este frumos ca ingrijorezi lumea.... eu chiar mai aveam un pic si plangeam..sunt interzise discutiile despre sex... anime...manga bla bla bla... da cine se crede..nenea Papa Ion sau cine? hmm Pacaleala de 1 aprilie..... ahhh cred ca este cea mai groaznica pacaleala pe care am putut-o primi vreodata! Adica e buna.. niciodata nu m-am mai speriat atat de tare.... asa ca nenea cu biserica ta.spune bay-bay.... zupului ..... z.u.p ce ai spus tu ca inseamna ?
Deci Flaw esti teribil de demonic
ahh si Flaw...mai ai de asteptat un pic pana la masina..cred..si eu sunt roaba lui Dumnezeu .. si "Că el este acela despre care s-a scris: "Iată Eu trimit, înaintea feţei Tale, pe îngerul Meu, care va pregăti calea Ta, înaintea Ta"."
Sfânta Evanghelie după Matei ...uuu chiar?
Deci Flaw esti teribil de demonic
ahh si Flaw...mai ai de asteptat un pic pana la masina..cred..si eu sunt roaba lui Dumnezeu .. si "Că el este acela despre care s-a scris: "Iată Eu trimit, înaintea feţei Tale, pe îngerul Meu, care va pregăti calea Ta, înaintea Ta"."
Sfânta Evanghelie după Matei ...uuu chiar?