31-03-2011, 09:51 PM
(31-03-2011, 09:43 PM)oV!K!o A scris: hey, deci am vazut subiectul pe care il dezbateti..Eu una, merg dupa conceptul ca Dumnezeu ne-a lasat barbat; femeie// baiat; fata. So..eu cred ca mai mult asta este o moda..de a iubi pe cineva de acelasi sex, si ma refer la dragoste( atractie). Dar asta este doar opinia mea, DAR nu inseamna neaparat ca am ceva de protestat impotriva,homosexualilor,bisexualilor,heterosexualilor, sau sa simnt o ura speciala fata de ei, in fond cum ati zis, chiar daca unii nu vor fi de acord nimeni nu o sa ii poata lega de maini si sa zica: ''GATA! NU ITI MAI IUBI SEMENII DE ACELASI SEX!!!''. Astea sunt preferintele lor au dreptul sa aleaga. Cam atat am avut de zis sper in mare parte sa fiti de acord . Fara ofensa.
HETEROSEXUALITÃTE s.f. (Med.) Sexualitate normală; atracÅ£ie spre sexul opus. [Pr.: -xu-a-] – Din fr. hétérosexualité.
Heterosexual: persoană atrasă de o persoană de sex opus.
like... o persoană straight. Un băiat căruia-i place o fată.
Cred că nu ştiai pentru ce era folosit termenul, când l-ai folosit, dat fiind că ar fi fost destul de absurd să spui că nu ai nimic împotriva heterosexualilor, dat fiind că este condiţia "normală" a orientării sexuale, după câte se citeşte din dicţionarul explicativ.