Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

Am citit totul si toate fazele au fost epice. Vin si eu si va spun ca am fost...prinsa...intr-un mod ciudat. ( prin ciudat ma refer la faptul ca desi ai mei au ceva impotriva animeurilor si cuplurilor de acelasi sex nu mi-au spus nimic si nu mi-au batut nici un apropo desi nu au cum sa nu fi descoperit ce inseamana yaoi). Acum sa insir faptele:
1. Eram cu Sako si ii spuneam ceva despre un yaoi super marfa pe care l-am citit si nu am observat ca mama ei este in spatele nostru. Acasa la ea, neavand ce sa faca Sako i-a spun mamei ei ce inseamana yaoi ( noroc ca nu m-a parat mamei)
2. Am un caiet..pe care mai scriu foarte rar intmplari din viata mea ( daca mi se intampla ceva foarte tru la scoala) sau capitole noi de la Insane love. Chestia e ca mama si tata credeau ca eu sunt trista/depresiva dintr-un motiv necunoscut lor asa ca mi-au luat caietul si au inceput sa citeasca ( si in el scria de multe cuvantul yaoi...si mai erau si scene yaoi). Culmea e ca ai mei mi-au dat nenumarate citate din caietul ala blestemat ( inclusiv din anumite ficuri de acolo), insa au omis partile "interesante"
3. Scrisesem pe blogul meu primul capitol din Insane love ( din care se intelegea foarte clar ca este vorba despre 2 barbati) iar peste 2 saptamani ma intreaba mama: nu ai mai scris nimic pe blog? eu: nu, nu cred. ea: macar ai mai adaugat ceva nou la Lucrari? eu: *speriata de moarte pentru ca stiam ce se gasea la rubrica lucrari* nu, nu am scris nimic. Mama: pacat, si pleaca ( imedoit am pus acolo 2 poezii)
4. Citeam Thea way we are al lui Yaoi queen. Vine sora-mea la mine ( are 3 ani),. Ce faci? Eu: bine, citeam un fic cu Cinema Bizarre, trupa aia despre care iti spun eu tot timpul. Sora-mea: Aaa, Yu, si se duce in parte ei de camera. Intra mama. Eu, panicata ca tocmai se ajunsese la fazele interesanta incep ma fastacesc ma inorc si incerc sa dau acel X , care dupa cateva zeci de secunde reuseste sa fie apasat si se inchide pagina. Totusi, ce sa fac ca mama se uita ciudat la mine. Ce faceai acolo? aEu:ammmm...um nimic. Mama: spune-mi imediat sau iti dau o pedeapsa de nu o mai poti duce. Sora-mea: Se uita pe Rata ( numele calculatorului meu) la ceva cu Cinema Bizarre. Mama: cine-s astia. Eu: o trupa de baieti super chiut care canta bestial. Mama: aaaa...aia pe care ii asculti tu mereu? nu inteleg de ce te fastaceai acolo...au niste versuri dragute si ritm bun. Eu: ma uitam la un videoclip de-al lor...si stii cum sunt videoclipurile din zilele noastre...mai indecente...si nu voiam sa crezi ca ma uit la prostii. Spre marele meu noroc a inghitit pastila si m-a lasat in pace. De atunci am mai multa grija cand citesc sau ma uit la yaoi si imi sterg history-ul de pe net.
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles

Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Drama Queen - 31-03-2011, 11:21 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
13 Vizitator(i)