Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#13
[center]Capitolul 6[/center]

Stateam in fata casei mele cu Gaara si Ary, asteptandu-l pe Yahiko cu camioneta, pentru a merge la nu stiu ce petrecere de langa un lac, din apropiere de Konoha. Purtam un maiou negru cu un dragon argintiu in jurul meu si un hanorac legat de mijloc. Mai aveam o pereche de blugi spalaciti si toti taiati, parca i-as fi dat cu imprumut lui Freddy Krueger pentru model. Si cei doi porumbei erau imbracati in stil rock, cu lanturi si cureluse cu tinte, fiindca mergeam la o petrecere rock. Ma uit la ceas si vad ca era sase si ne lua doua ore sa ajungem acolo, iar daca ametitul de portocaliu nu apare in trei minute, imi bag p*** in ea de petrecere si ma duc in casa. Cand vreau sa il injur, atunci se opreste o camioneta neagra in fata noastra si vad in ea pe varumiu, Hidan, Itachi, Deidara, Kushina, Sasuke si madra de Sakura, ce se ondula pe langa el, ca o disperata de p***. Cand ma vazu, brunetul-mic se inrosi in obraji, apoi incepu sa tipe pe Haruno ca un apucat, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap. Ne urcam in spate si eu ma asez pe acolo, bagandu-mi castile in urechi pentru a asculta muzica pana acolo. Inchid ochii, bucurandu-ma de ultimile raze de soare, care apunea lasand locul unei nopti descreierate, plina de iarba, bautura, tigari, sex si distractie.
Dupa douazeci de minute, portocaliul opri camioneta intr-o parcare plina si ne spuse sa o luam inainte, pana parcheaza el masina si de intors acasa, trebuia sa ne descurcam. Bine ca aveam in rucsac skaterboard-ul, ca aveam de gand sa ma intorc cu el acasa sau pe jos, fiindca nu ma deranja defel, dar inot cel mai bine, ca aveam la mine, punga ermetica, in care nu intra nici apa. Pornesc prin padure, ghidat de sunetul basilor si a muzici descreierate, cand cineva se lovi de mine. Ma intorc si il vad pe Sasuke, ce era in spatele meu, spunandu-mi ca ii frica sa intre singur in padure si noaptea. Am pornit mai departe, tinandu-l de mana ca era sa isi dea gramada de cateva ori, fiindca nu a fost destept si sa isi fi adus o lanterna sau ceva.
- De ce ti-e frica sa intri in padure noaptea si singur? Il intreb curios, oprindu-ne si asteptandu-l sa se lege la adidasi.
- Cand am fost mic m-am pierdut aici si m-au gasit peste patru zile, speriat de moarte, imi raspunse fara chef, facandu-ma sa izbucnesc in ras. Si ma rog, cei asa de ras Namikaze? Ma intreba usor intepat.
Zambesc pervers si il iau din nou de mana ducandu-l spre un copac mare, lipindu-l de trunchiul rece, apoi lipindu-mi trupul de al sau. Imi pun mainile pe talia lui si tanarul incepu sa imi caute buzele, pe care le gasi imediat, cuprizandu-le intr-un sarut pasional si plin de... dor? Ma incrunt usor, dar m-a malaturat repede jocul limbilor noastre, cand isi strecura limba in gura mea. Simt mainile sale pe spatele meu, sub rucsac, dar coborand in jos, ajugand cu ele pe fundul meu, incepand sa ma mangaie si sa ma stranga de buci. Incepu sa se frece de mine, in timp ce ma mangaia pe fund, dar m-am indepartat la o lungime de un brate de tanar, punandu-mi o mana pe umarul sau, tintuindu-l in copac, metaforic vorbind. Il intreb cei pe capul sau, incat sa ramana singur cu mine, dupa ce mi-a facut ieri avansuri si apoi sa mai are pretentia sa il cred ca e heterosexual, dupa ce s-a frecat de mine, dandu-mi de inteles ca vrea sa si-o traga cu mine.
- Am stiut eu ca asa o sa faci! Trebuia sa il fi crezut pe Itachi, cand mi-a spus acum patru ani, ca tu nu simti nimic pentru mine, ci a fost doar un sarut, influientat de Iarba si alcool si nu cu sentimente! Am incercat sa raman virgin din punctul tau de vedere a orientari sexuale si am ramas, fiindca ai spus ca ma iubesti si ca ai vrea sa fi primul din viata mea! Striga la mine, aproape izbucnind in plans, facandu-ma sa incep sa rad cu putere.
Deci Sasuke, era tipul ala care l-am sarutat nebunie acuta pe creier si am fost nedezlipid de langa el, propunandu-i ca eu sa fiu primul din viata sa, cand va creste mai mare. Chestia ciudata era ca a acceptat foarte repede si despre el era vorba, cand faceau astia din camin misto, cand au aflat ca ma intorc la tati in Konohai.
- Sasuke, eram tanar si eram muci de beat. Poate ti-am spus-o ca asa simteam atunci sau poate ca mi s-a parut ca esti altcineva, dar nu imi vine sa cred ca ai tinut minte si acum, spun eu si apoi aprind din nou lanterna. Hai sa mergem la petrecere si acolo ne vom imbata si poate ti-o trag, daca mai insisti, mai adaug pornind spre lac.
Imediat veni si brunetul, umil in spatele meu, ca un catales cea ce ma enerva la culme, asa ca l-am asteptat pana a ajuns in dreptul meu. Mi-am bagat mana in buzunarul sau de la spate, iar baiatul imi imita rapid gestul, degenind totodata rosu la fata, ca l-am ciupit usor de fundul ala bombat si usor obraznic. Mergeam intr-o tacere deplina, dar sarutandu-ne scurt din cand in cand pe buze, chiar daca nu vroiam sa ii dau sperante desarte, buzele sale cereau sa fie sarutate. Dupa o ora si ceva, am ajuns la marginea paduri si in fata noastra se intindea lacul si petrecerea dezlantuita. Ne-am asezat pe o buturuga si eu m-am oferit sa aduc niste bere, pentru a ne imbata sau macar pe jumatate sa placam ametiti acasa. In timp ce ma indreptam spre standul de bere, vedeam fete vechi si cunoscute sau noi si total straine mie. Am vazut-o pe Sakura, cum i-o sugea lui Kakuzu - un tip de varsta mea cu bani si prost de bubuie - si Hinata cu satenul, de nu avea treaba, cea ce mi-a facut sa constientizez, ce tarfe va avea generatia de dupa mine. Nu ma intereseaza, asa ca ma durea tocmai in paharul de plastic, de un litru de bere, ce l-am luat acum de la tejghea. De fapt am luat doua si cu grija, m-am intors la brunet.
M-am asezat langa el si i-am dat bautura, spunandu-i ca nu i-am bagat in ea cresti de coropasnita pisati, pentru a ii se pune pata sau ceva de genu, iar el chicoti amuzat, de aceasta remarca. Am inceput sa bem bautura cu gust usor amarui si vorbind o gramada de chesti idoate si plictisitoare, pana veni la noi Gaara, mirosind a Iarba si pe trei carari, alaturi de Ary, ce avea o tigara in gura. Am rugat-o sa imi dea si mie tigara de-a ei, fiindca era una pe gustul meu si tanara ne dadu doua din alea si apoi isi lua talpasita cu Gaara, prin padure. Aprind una si incep sa trag in piept, bucurandu-ma de efectul Ierbi asupra mea, dand fumul afara pe nari si apoi o indrept spre Sasuke, care ma intreba ce era si cand i-am spus, m-a refuza, spunandu-i ca Itachi l-ar ucide ca a fumat Marijoana, cea ma facu sa rad. Mai trag o data si apoi ii suflu fumul in fata, iar pe urma il sarut apasat pe buze. Imi accepta imediat sarutul, ducandu-si mana intre picioarele mele si incepu sa imi mangaie barbatia prin pantaloni, cea ce ma facut sa scot un mic icnet. Dupa ce ne despartim, scot un mic mionat de pisicuta ce isi dorea sa fie mangaiata si apoi ii spun, ca dupa ce termin de fumat si de baut berea ne intoarcem acasa. Aproba din cap si iara ne scufundam intr-o liniste inmormantala, iar dupa ce am terminat, ne-am ridicat in picioare si am pornit printre copaci spre sosea. Acum adolescentul trebuia sa aibe grija de bine, ca ma cam clatinam pe picioare si vedeam usor in ceata.
- Ai grija, spuse el, ca era a patra oara sa imi dau gramada pe jos, cea ce ma facu sa incep sa rad ca un nebun.
- Sasuke, nu esti maicamea sa imi spui ce sa fac, spun eu, fiindca mi-am mai revenit putin. Taci din gura ca tu nu ai facut in viata ta un oral si nici nu sti cum se face unul, mai adaug.
Deodata brunetul ma lipeste de un copac si ma desface la slit, curea si capsa pantalonilor si trage de boxeri negri, scotandu-mi barbatia la vedere. Imi dadu un mic pupic pe capul penisului, apoi isi trecu tandru buzele, apoi limba si pe urma incepand sa il suga, in timp ce se juca cu testicolele mele, cea ce ma facu sa imi musc buzele. Mi-am pus mainile pe umerii sai si mi-am dat capul pe spate, incepand sa gem usor si de placere, fiindca acum imi lua tot mebrul in gura, incepand sa il suga ca pe o bombana. Doamne! Sasuke, tu chiar esti maestru in blowjob! Simt cum imi vine si scap un geamat adanc, eliberandu-ma in gura baiatului. Acesta se ridica si ma saruta pe buze, dand sa gust din mine, cea ce nu imi era scarba. Ma inchei la blugi, apoi pornim mai departe, tinandu-l pe tanar de dupa umeri si el avea mana bagata in buzunarul din fata. Cand ajungem pe sosea, vad cu suprindere ca era tot rosu la fata, probabil fiind rusinat de cea ce a facut in padure, asa i-am dat un sarut de incurajare pe buze...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 30-03-2011, 08:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.394 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)