29-03-2011, 10:21 AM
Vin si eu si de data asta nu voi mai lasa un post kilometric pentru ca...nu mai este nevoie de el.
Inca ai foarte multe greseli de scriere si uiti de foarte multe ori virgulele, insa observ ca nu mai alternezi timpurile verbale ( cel putin nu atat de tare) si asta e foarte bine deoarece ficul arata mult mai bine si e mult mai usor de inteles ( doamne ce repetitie stupida am facut si eu).
Capitolul mi-a placut mult de tot si chiar m-a facut sa rad ( mai ales faza cu biciul si hainele din piele)
Nextul cat de repede chuuu
Inca ai foarte multe greseli de scriere si uiti de foarte multe ori virgulele, insa observ ca nu mai alternezi timpurile verbale ( cel putin nu atat de tare) si asta e foarte bine deoarece ficul arata mult mai bine si e mult mai usor de inteles ( doamne ce repetitie stupida am facut si eu).
Capitolul mi-a placut mult de tot si chiar m-a facut sa rad ( mai ales faza cu biciul si hainele din piele)
Nextul cat de repede chuuu
![[Imagine: fgdhdr.png]](http://i805.photobucket.com/albums/yy338/SAYO_HATSUO/fgdhdr.png)
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you