28-03-2011, 09:49 PM
Alessha3
Care e culoarea preferata si crezi ca te reprezinta?
Pai culoarea mea preferata este albastru..nu stiu daca ma reprezinta dar imi place mai ales ca e culoarea cerului..ador natura..hehe
Iti place sa fii depedent de cineva?
M-ai bine spus de ceva ..sunt dependenta de anime si manga
Vizionezi drama asiatiace ?
Da... imi plac mult.
Beki
Urmaresti seriale? Daca da care sunt preferatele tale?
Da urmaresc...dar nu l-a TV ci aici pe net deoarece pe tv nu le prind chiar de la inceput si le urmaresc aici..imi plac foarte multe cele cu fantezie, horror...la TV sa spun Narcisa salbatica ..nu un fan innebunatic dar e dragut..
Actor/actrita preferata?
Hmm... Am multe actrite care imi plac...spun Adela Popescu..nu e chiar preferata am multe si ea mi-a venit in minte...hehe...actor chiar nu stiu..pe bune
Multumesc pt. primirea calduroasa
Care e culoarea preferata si crezi ca te reprezinta?
Pai culoarea mea preferata este albastru..nu stiu daca ma reprezinta dar imi place mai ales ca e culoarea cerului..ador natura..hehe
Iti place sa fii depedent de cineva?
M-ai bine spus de ceva ..sunt dependenta de anime si manga
Vizionezi drama asiatiace ?
Da... imi plac mult.
Beki
Urmaresti seriale? Daca da care sunt preferatele tale?
Da urmaresc...dar nu l-a TV ci aici pe net deoarece pe tv nu le prind chiar de la inceput si le urmaresc aici..imi plac foarte multe cele cu fantezie, horror...la TV sa spun Narcisa salbatica ..nu un fan innebunatic dar e dragut..
Actor/actrita preferata?
Hmm... Am multe actrite care imi plac...spun Adela Popescu..nu e chiar preferata am multe si ea mi-a venit in minte...hehe...actor chiar nu stiu..pe bune
Multumesc pt. primirea calduroasa