28-03-2011, 09:20 PM
Vremurile alea cat de superbe erau.. desenele erau chiar frumoase, nu ca acum. Aveam ce invata, si ne faceau copilaria mai frumoasa:p. Din pacate copiii din zilele de azi nu mai au ocazia sa se bucure de acele desene.
mpai eu urmaream:
Laboratorul lui Dexter- deci ideea era chiar geniala si grafica ma facea mereu sa rad, la fel si vocile:X
COpiii de la 402- ma uitam la desenul asta de sute de ori daca nu era la TV ma uitam pe internet. [ in clasa I cand imi faceam temele]
Viata cu Louie- Preferatul meu radeam intr-una era chiar comic
Lumea lui Bobby- asta cand eram foarte mica, dar m-as fi uitat intr-una.
Ce-i cu Andy?- farsele erau epice
Tutenstein [mersi, Reveuse ca mi-ai amintit de el] .. cat adoram desenul asta mi-a parut foarte rau ca nu a mai fost pe Jetix.
Familia Toffu- la asta nu am apucat sa ma uit foarte mult dar imi placea
Zambetul lui Sharon- :X:X
Familia Flinstone-la asta abia asteptam sa inceapa. Il adoram
Scoobidoo
Edd,Edd si Eddy- zapati zap zap
Curaj, cainele fricos- asta chiar ma speria
Tom si Jerry- logic . :X
Casa Foster pentru prieteni imaginari
si lista poate sa continuie.. am obosit deja nu imi mai aduc aminte. Deci cum ziceam, pacat ca nu se mai difuzeaza. Pe mine ma apuca si acum [rar, ce-i drept] sa ma mai uit cand nu am ce face si intotdeauna ma binedispun
mpai eu urmaream:
Laboratorul lui Dexter- deci ideea era chiar geniala si grafica ma facea mereu sa rad, la fel si vocile:X
COpiii de la 402- ma uitam la desenul asta de sute de ori daca nu era la TV ma uitam pe internet. [ in clasa I cand imi faceam temele]
Viata cu Louie- Preferatul meu radeam intr-una era chiar comic
Lumea lui Bobby- asta cand eram foarte mica, dar m-as fi uitat intr-una.
Ce-i cu Andy?- farsele erau epice
Tutenstein [mersi, Reveuse ca mi-ai amintit de el] .. cat adoram desenul asta mi-a parut foarte rau ca nu a mai fost pe Jetix.
Familia Toffu- la asta nu am apucat sa ma uit foarte mult dar imi placea
Zambetul lui Sharon- :X:X
Familia Flinstone-la asta abia asteptam sa inceapa. Il adoram
Scoobidoo
Edd,Edd si Eddy- zapati zap zap
Curaj, cainele fricos- asta chiar ma speria
Tom si Jerry- logic . :X
Casa Foster pentru prieteni imaginari
si lista poate sa continuie.. am obosit deja nu imi mai aduc aminte. Deci cum ziceam, pacat ca nu se mai difuzeaza. Pe mine ma apuca si acum [rar, ce-i drept] sa ma mai uit cand nu am ce face si intotdeauna ma binedispun
Cea mai reuşită semnătură.