Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Whispers

The shadow of the past

"Noi". Nici nu stiu daca mai exista "noi". Candva, exista. Si era atat de conturat.. puteam simti caldura dintre noi fara a face eforturi. Acum nu simt nici macar raceala, nu mai simt nimic, si nu pentru ca am inima impietrita, ci pentru ca tu m-ai indepartat. Ai distrus toata magia care ne inconjura, totul s-a naruit. Nu te invinovatesc doar pe tine, stiu ca a fost si vina mea, ca te-am lasat sa ma indepartezi cu atata usurinta! Legat de noi, nu mai stiu nimic. E un cuvant care ma lasa rece, si care ma face sa ma gandesc la tine, dar intr-un mod total diferit, pe care nici eu nu mi-l explic. Stiu ca esti undeva.. dar nu ma obosesc sa te caut, chiar daca e usor sa te gasesc.. ce sens mai are? Cand aura protectoare de desupra noastra a disparut? Ironic, nu? Tineam atat de mult la tine, si niciodata nu mi-am inchipuit ca se va intampla asta. Niciodata nu mi-am imaginat o separare a drumurilor noastre. Absurd sau nu, e adevarul. Doare, nu? Cred ca stii la fel de bine ca mine ca doare. Cred ca stii la fel de bine ca mine ca e sfasietor de dureros. Nu e nevoie de cuvinte, ti-am vazut ochii tristi si zambetul fals. Acum nu mai e nevoie de cuvinte intre noi. E suficient sa ne privim ore-n sir si sa regretam. Dar ajuta la ceva? Nu, bineinteles ca nu. Tot ce avem sunt amintiri.. si poze...dar de fiecare data cand le privesc, fata-mi devine palida, si-mi curg siroaie de lacrimi. Nu pot explica nici asta. Ne tot mintim ca totul s-a dus, dar atunci, ce-i cu dorul imens si cu tristetea nemarginita? Da, inca ma bantuie imaginea ta, si probabil ca asa va fi mereu. Te-am urat, e adevarat si asta, pentru ca am crezut ca nu-ti pasa, dar daca nu ti-ar fi pasat atitudinea ta ar fi mult mai diferita.. si vorbind de atitudine, ti-am spus ca m-am schimbat si nu m-ai crezut. Acum esti uimit de ce am devenit. Nu-ti place, nu? Nu-ti place fiinta asta rece si nepasatoare? Atunci de ce m-ai respins cand eram calda? De ce ai stins focul din inima mea, si chiar din a ta? Stiu ca s-a sfarsit de mult, dar rascolesc mereu prin cenusa...as vrea sa spun ca e ultima data cand ma gandesc la tine, dar ar insemna sa ma mint. Sa ma mint din nou. Nu-mi pot inchipui ca mai simt ceva. Dar privesc mereu inapoi...
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Răspunsuri în acest subiect
Whispers - de Monica Wksv - 28-03-2011, 06:11 PM
RE: Whispers - de Obsession. - 28-03-2011, 10:21 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)