28-03-2011, 05:24 PM
Helău to everyone.
Sincer, mă simt mândru că lumea mă salută . Poate - de fapt, sigur, - toţi v-aţi dat seama că-s genial * sau nesimţit, cum vreţi : )) * .
Well, Ang. Bună şi ţie, yeah.
Păi, mă gândeam la praf de stele, şi-mi place cum sună Dust. Cum să nu-ţi placă, de fapt ? : >
Nu, încă nu lucrez, semnătura nu-i a mea. xD
Deeci. Cu desenul - neeah - cu scrisul - hm, să zicem că da. Deci, încă nu ştiu.
Nope, încă nu sunt la liceu, but. . . aş vrea pe uman, `cause eu şi matematica nu suntem cei mai buni prieteni ever.
Uh, nu contează locul. I mean, prefer să ţin secret până. . . cândva : )) .
Helău, .Rob.
Mda, am văzut. Suntem mai rău ca iepuri *laughs.* .
Logic că ascult, şi prefer solo. Să nu mă întrebi de ce, aşa-mi place mie, nah.
Basket, tenis [ doar vara : )) ] ÅŸi skateboarding. :]
Bună, Ash. *aveţi ceva cu punctele, sincer : )) *
Nici numai ştiu. Căutam o carte, and who knows, am descoperit site-ul. Heh, şi l-am mai văzut eu pe undeva. Daar motivul e . . . fiindcă alt mod de a-mi omorâ timpul n-am, şi că-mi plăce.
O să vezi mai sus, la Ang. răspunsul. Aşa. Culoarea mea favorită e-e-e-e . . . negru şi roşu sângeriu. Nu pot alege dintre ele două. xD
Skateboarding, logic. Şi basket, când am timp.
Well, thx very much pentru primire, guys.
Sincer, mă simt mândru că lumea mă salută . Poate - de fapt, sigur, - toţi v-aţi dat seama că-s genial * sau nesimţit, cum vreţi : )) * .
Well, Ang. Bună şi ţie, yeah.
Păi, mă gândeam la praf de stele, şi-mi place cum sună Dust. Cum să nu-ţi placă, de fapt ? : >
Nu, încă nu lucrez, semnătura nu-i a mea. xD
Deeci. Cu desenul - neeah - cu scrisul - hm, să zicem că da. Deci, încă nu ştiu.
Nope, încă nu sunt la liceu, but. . . aş vrea pe uman, `cause eu şi matematica nu suntem cei mai buni prieteni ever.
Uh, nu contează locul. I mean, prefer să ţin secret până. . . cândva : )) .
Helău, .Rob.
Mda, am văzut. Suntem mai rău ca iepuri *laughs.* .
Logic că ascult, şi prefer solo. Să nu mă întrebi de ce, aşa-mi place mie, nah.
Basket, tenis [ doar vara : )) ] ÅŸi skateboarding. :]
Bună, Ash. *aveţi ceva cu punctele, sincer : )) *
Nici numai ştiu. Căutam o carte, and who knows, am descoperit site-ul. Heh, şi l-am mai văzut eu pe undeva. Daar motivul e . . . fiindcă alt mod de a-mi omorâ timpul n-am, şi că-mi plăce.
O să vezi mai sus, la Ang. răspunsul. Aşa. Culoarea mea favorită e-e-e-e . . . negru şi roşu sângeriu. Nu pot alege dintre ele două. xD
Skateboarding, logic. Şi basket, când am timp.
Well, thx very much pentru primire, guys.
Skate or die.