28-03-2011, 12:47 PM
Hmmm m-am uitat printre toate si cele mai bune din toate mi se par cel de pe pagina 2 cu "down the slopes of death" si ala cu the Joker.....la cel cu ingerul vs the dragon cred ca daca il faceai mai putin inalt era mai bine, un simt de apropiere ar fi contribuit atmosferei...si cred ca trebuia sa se vada mai mult din capul dragonului, asa arata usor neterminat si cam neechilibrat...mi se pare ca lasi cam multe spatii goale la intamplare in semnaturile tale (un exemplu bun e cel de deaspura celui cu the Joker) si chiar daca le umpli cu efecte nu prea contribuie atmosferei generale. Din punctul asta de vedere semnatura cu the Joker e cea mai buna din tot ce ai postat aici, e singura la care chiar are un punct focal bine definit (personajul) si unde culorile nu mananca toata profunzimea (adica vezi ca in general cam exagerezi cu coloratul, se vede cel mai bine in semnaturile din primul post de pe aceasta pagina). Vad ca adaugi scris la semnaturile tale, dar parerea mea e ca daca nu gasesti o metoda mai buna de a integra textul in imagine in asa fel incat sa fie vizibil, lizibil si totusi sa nu fure atentia de pe elementul/elementele principale mai bine nu il pui deloc, mie mi se pare ca in toate semnaturile tale fie nu se vede aproape deloc (si e inutil in cazul asta) fie ies atat de mult in evidenta incat dezechilibreaza compozitia semnaturii.
Chiar si asa semnaturile tale par sa fie on the better side dintre tot ce am mai vazut p-aici pe la thread-ul de gfx, asa ca mult succes in continuare.
Chiar si asa semnaturile tale par sa fie on the better side dintre tot ce am mai vazut p-aici pe la thread-ul de gfx, asa ca mult succes in continuare.
//---Change the scheme! Alter the mood! Electrify the boys and girls, if you'd be SO kind!---//
~~~Grindin' mah bears... grindin' mah bears... Oshi*splat*~~~
~~~Grindin' mah bears... grindin' mah bears... Oshi*splat*~~~