27-03-2011, 11:05 PM
Agatha Criestie, huh? Imi plac foarte mult cartile ei. Sunt usor de citit si are o logica de te da pe spate nu gluma. De fiecare data cand am ore usoare intr-o zi imi iau o carte de Agatha Cristie la scoala pe care o termin seara cand ar trebui sa dorm.
Niciodata nu reusesti sa-ti dai seama cine este criminalul si este chiar palpitant.
Mi-a recomandat un coleg la scoala sa citesc Zece negrii mititei si m-am indragostit pur si simplu de stilul ei de a scrie.
Pana acum am citit doar cateva carti scrise de ea dar vreau sa termin colectia.
Daca ar fi sa enumar ar fi doar aceste titluri : Zece negrii mititei, Crima in Orient Express, Misterul crimelor tainuite, 13 la cina, Cei cinci purcelusi, Crima din Mesopotamia, Pisica printre porumbei si Misterul trenului albastru.
Niciodata nu reusesti sa-ti dai seama cine este criminalul si este chiar palpitant.
Mi-a recomandat un coleg la scoala sa citesc Zece negrii mititei si m-am indragostit pur si simplu de stilul ei de a scrie.
Pana acum am citit doar cateva carti scrise de ea dar vreau sa termin colectia.
Daca ar fi sa enumar ar fi doar aceste titluri : Zece negrii mititei, Crima in Orient Express, Misterul crimelor tainuite, 13 la cina, Cei cinci purcelusi, Crima din Mesopotamia, Pisica printre porumbei si Misterul trenului albastru.