27-03-2011, 10:52 PM
Avril...probabil ca este singura solista careia nu am absolut nimic sa-i reprosez, sau...cel putin, vechea Avril. Avea acele melodii adolescentine, cum ar fi Complicated si Hot, dar acum nu mai e la fel, mesajul e total diferit. What the hell e draguta, dar stilul e diferit. In loc sa se plimbe cu un skate dupa ea prin oras si sa se distreze cu gasca ea fuge de prieten/iubit/logodnic/wtf. Asta deja`i ciudat
Eu cred insa ca oricat s`ar maturiza, macar o farama de copilarie ramane in ea, si presupun ca fanii nu o sa alerge sa arunce cu rosii in ea pentru ca a crescut...nu?(I hope so...)
Melodii preferate...cam toate. Skater Boy, He Wasn`t, Hot, Nobody`s Home, Keep Holding On, Best Damn Thing, I`m With u, and so on

Eu cred insa ca oricat s`ar maturiza, macar o farama de copilarie ramane in ea, si presupun ca fanii nu o sa alerge sa arunce cu rosii in ea pentru ca a crescut...nu?(I hope so...)
Melodii preferate...cam toate. Skater Boy, He Wasn`t, Hot, Nobody`s Home, Keep Holding On, Best Damn Thing, I`m With u, and so on
![[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]](http://img593.imageshack.us/img593/9457/blooddressredsnowemotiv.jpg)