Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Destinul incepe cu noi

Accept critica dura, de orice fel de natura.
Dorest sa ma imbunatatesc.

Nu am cum sa nu ma pot abtine sa nu incep un alt fic, insa va spun garantat ca pe acesta am sa-l duc la final, fiindca deja stiu inceputul, mijlocul cat si finalul, la ambele parti.
Dupa cum spuneam o sa fie 2 parti.
Insa nu stiu exact cate capitole o sa aiba amandoua.. o sa vad pe parcurs acest lucru. :] Cert este ca nu am sa folosesc diactrice, imi cer scuze.. nu sunt inca obisnuita sa scriu asa de repede cu ele, la taste.

Partea I
~Prolog~

"Destinul este o infinitate de trairi, momente, sentimente ce ti se ofera atunci cand te nasti. Acesta este ca si stapanul de al doilea al fintelor de pe pamant.
Poate sa faca ceea ce doreste din tine, sa te modeleze asa cum doreste, sa te faca sa simti : ura, fericire, dezamagire, tristete, dragoste, frica, curaj...
Insa atunci cand stii ca ceva se schimba brusc in viata ta, numai pe el poti da vina, adica pe destin.
Nu poti fugi de el, nu te poti ascunde, acesta mereu te va gasi si ca de fiecare data iti va oferi inca o sansa la viata.
Dar aceasta noua incercare, acest nou inceput are si el consecintele lui...nu mereu destinul iti pregateste ceva bun si frumos.
De mai multe ori te pomenesti ca totul este invers binelui, si ca raul este stapan pe clepsidra vietii tale, ce se scurge pana in momentul in care inima ti se opreste.
Finta omeneasca este patata de culorile abundente si vizibile ale destinului, iar la final constati ca a fost mana lui si el te-a jucat pe degete, oferinduti si bune si rele.
Tu, noi, cu totii fiind marionete pe sfoara, iar destinul este papusarul ce se joaca cu vietile noastre.

**

Dorintele, aspiratiile, sperantele sunt ascultate de Cineva, acel cineva fiind chiar Creatorul insusi, iar el ne ofera posibilitatea de a ne modela propriul destin.
Cert este faptul ca, omul isi poate dori multe, dar faptele sunt iluzii. Fiindca nimeni nu mai se zbate asa de mult pentru ceea ce isi doresc.
Mereu si mereu li se ofera, insa nimeni nu apreciaza cand au : o familie, un prieten, un iubit.
Arunca tot ce este mai de valoare si incerca sa uite tot ce a fost mai greu in viata lor, ce candva le-a creat probleme, dar de fapt se inseala amarnic.
Fiindca ce a fost in trecut poate afecta viitorul, de aceea trebuie sa stii sa apreciezi ceea ce iti este oferit si sa ai grija ca acel "ceva" special, sa nu fie stricat sau spart.
Caci odata pierdut, nu mai are cale de intoarcere.
Indiferent de situatie, fi acolo, aproape de cei pe care ii iubesti...
Niciodata sa nu renunti, chiar daca speranta pare departe, iar calea de rezolvare este aproape fara nici un rost...

**

Iubire ? Ce semnificatie ai tu, in viata unui om, unei finte ce simte si traieste ?
Nu toti am putut sa te aducem in inimile noastre, nu toti ti-am gustat dulceata mirifica... nici macar o picatura nu a putut sa ne atinga buzele ce ravnesc nebune dupa gustul tau dulceag si bland.
Iar trupurile noastre, sufera dupa atingerile tale rafinate si tandre, pe care noi vrem sa le cuprindem in brate si sa le traim...
Ne ispitesti cu ganduri interzise si nebune, ce pot fi doar deslusite, intelese prin trairi sufletesti...
Cu toate ca numai vorbe de lauda iti sunt adresate tie, tu esti trecatoare ... nu mereu durezi in timp.
Si frica ni se face, atunci cand ne strapunge gandul ca odata si odata tu ai sa pieri din noi si te vei scurge ca nisipul pe podea.
Si adesea iti place sa spulberi vise si dorinte, ce ravnesc la: o vorba dulce, un gest bland, atingeri suave si saruturi ispititoare.
Cat si sentimente si ganduri nebune, salbatice, necenzurate ce pun stapanire pe trup si pe minte, si inima ne-o face sa salte ba de bucurie, ba de tristete...
Tristetea e infinita, poate si fericirea la fel...
Ah ce n-am da sa te gustam din plin, sa te simtim cum palpai adanc in inimile noastre, sa dai importanta trairii noastre pe acest pamant nebun, plin de orori cat si de surprize neasteptate: buna sau rele.
Si ce n-asi da sa te gust macar odata, sa iti simt caldura arzatoare ce imi pune inima pe jar.. te vreau aproape, si mai aproape pana cand tu ma vei transforma in scrum.

**

Se spune ca un prieten la nevoie se cunoaste, insa aproape nimeni nu a avut ocazia sa-si gaseasca cealalata jumatate...
Ce inca, poate, cutreera aceasta lume abisala, in speranta ca isi va gasi lipsul si ca intr-un final se va contopi cu acea persoana ce formeaza cu el un intreg.
Ca si mama ce iti da viata, ca si tata ce te indruma in viata, ca si sora si fratele mai mare ce iti soptesc la ureche cand ai gresit si cand nu, prietenul este celalat "tu".
Prin el poti sa te regaseti pe tine, sa vezi lumea cu alti ochi, sa descoperi multe vazute si nevazute.
Inca o persoana in plus, nu inseamna dezamagire ci inseamna traire deplina a vietii.
In aceea persoana tu, eu, noi si toata lumea, ne putem increde si ne bazam de fiecare data pe prietenia adevarata, ce se infiripa intre noi.
Daca acel cineva, nu iti este aproape, viata ar fi un "nimic", ce nu isi gasesti portita de scapare...
Mereu el, ea, va fi langa tine sa te consoleze, sa te sfatuiasca, sa te inveseleasca; va plange langa tine, va fi mereu alaturi de tine, te va sustine si va gusta din acelasi fruct ca tine intreaga viata.

**

Cand vrei ceva atat de tare si iti doresti sa ajungi la el, tu ce faci ? Cazi ? Te dai batut...
Insa cand stii ca dorinta ravneste, turba in tine, iar tu stai degeaba si nu faci nimic, sansa ti-o pierzi.
Sansele sunt minime, de aceea gandul mai mereu te impiedica sa accepti realitatea, pana si fantezia si gandul ca poate, vei reusi sa ajungi la acel lucru...
Crezi ca un prost. Ca daca nu poti aia, nu vei putea nici aia, de ce ? Nu are sens.
Lupta, zbate-te, caci in viata tot vei pierde ceva, iar in viata tot vei obtine altceva, daca renunti nu rezolvi nimic.
Mai bine alerga ca si un animal salbatic, care stie ca daca nu va prinde acea prada, va muri... curajul e inca in tine, in noi, in fiecare.
E prea tarziu sa mai fugi, caci deja ai obtinut ceea ce ai dorit, insa esti prea orb sa vezi, incat crezi ca sperantele sun desarte...
Impunete, straduestete, incerca caci speranta nu moare niciodata.
Visele sunt multe, insa sunt greu de realizat daca nimeni nu le viseaza."

Răspunsuri în acest subiect
Destinul incepe cu noi - de hiimera - 27-03-2011, 12:36 PM
RE: Destinul Incepe Cu Noi ~ - de MooN. - 27-03-2011, 12:48 PM
RE: Destinul Incepe Cu Noi ~ - de Ymequa - 27-03-2011, 04:02 PM
RE: Destinul Incepe Cu Noi ~ - de Rose ^^ - 27-03-2011, 04:05 PM
RE: Destinul Incepe Cu Noi ~ - de hiimera - 29-03-2011, 10:00 AM
RE: Destinul Incepe Cu Noi ~ - de Ymequa - 29-03-2011, 11:10 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Destinul... Raluka 0 1.984 28-06-2012, 05:36 PM
Ultimul răspuns: Raluka