Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

=]]

Am trecut si eu pe aici , si ca toti ceilalti , damn it -.-" AM FOST PRINSA !!!

Eram la niste prieteni de familie cu parintii mei , iar ei vorbeau tot felul de chestii cu gazdele -___-

Stateam plictisita in camera cu calculatorul , si vazand ca trece timpul fara folos , m-am bagat pe net` ... Nu stiu de unde atata curaj sa urmaresc taman atunci un yuri -__- ... =]]

Ma uitam eu frumos la video-ul online , iar usa larg deschisa in spatele meu , dar nici ca observasem ... Mama venise sa-mi spune ca tre` sa-l caut pe fratemiu` afara ca iar a " fugit de acasa " , dar la cat de silentioasa e femeia asta , nu am auzit-o intrant in camera -.-"

Timp de cateva secunde dupa ce intrase isi plimba privirea in camera , apoi brusc:

- Ana , scumpo , cine ti-a dat voie la calculator ?

- Ahhh , nimeni , sorry !!!

Eram agitata ca naiba , si in incercarea de a inchide imediat pagina cu video-ul ce ajunsese la o parte +18 , faceam ce faceam , dar nu se inchidea frate !!!!

Am vrut sa acopar ecranul , dar mama curioasa , se tot apropia de mine , sa vada ce tot ma fastaciam ... 42

M-am intors sh intr-o maniera calma am apasat pe x sa inchid netu` , dar se blocase !!! Mama se holba la ecran ca la felul al 14-lea , deci singura mea scapare fu sa inchid ecranu` [ de ce nu ma gandhisem mai repede la asta , nu stiu ].

Cu ochii cat cepele imi zice :

- La ce te uitai , tu ?

- Ypp , poi sa vezi , era o animatie japoneza , foarte interesanta !

- Si despre ce era vorba , ma rog eu tie ?

- Uhmmm....

Chiar atunci intrase gazda in cautarea mamei si o " rapise " , pfuuu`

Cand am ajuns acasa nu a mentionat nimic , spre norocul meu .

Ce ieftin am scapat , desi am impresia ca vazuse vreo juma de minut din toata " actiunea " 15

=]]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Danb - 26-03-2011, 02:56 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)