26-03-2011, 01:12 AM
Oh, A little pain, mereu mi-a plăcut melodia asta; o aveam şi pe telefon la un moment dat, dar cred că am şters-o din playlist. În orice caz, este o melodie cu adevărat profundă, its touchy lol. Pur şi simplu îţi intră în suflet, mie aşa mi s-a întâmplat încă de prima dată când am ascultat-o. Poate şi pentru că vizionam animeul Nana pe vremea aceea, who knows, şi a avut something like... a deep meaning to me. În orice caz, m-am îndrăgostit de cântec şi nu aş putea să enumăr lucruri ce nu îmi plac la melodie; dat fiind că-mi place la nebunie.
Versurile-mi par impecabile, frumoase, profunde, full of meanings, ritm/instrumental ÅŸi voce, impecabile de asemenea.
As I already said, I'm kind of in love with this song şi nu pot fi deloc obiectivă. Faptul că-i dau 10 nu mai poate fi comentat, you know.
next: Rascal Flatts - While you loved me
Versurile-mi par impecabile, frumoase, profunde, full of meanings, ritm/instrumental ÅŸi voce, impecabile de asemenea.
As I already said, I'm kind of in love with this song şi nu pot fi deloc obiectivă. Faptul că-i dau 10 nu mai poate fi comentat, you know.
next: Rascal Flatts - While you loved me