25-03-2011, 10:36 PM
Mdaa.. greselute..greselute.. eu te iert... stiu ca esti foarte ocupata si scoala iti fura tot timpul si etc. si mie mi se intampla la fel... asa deci un personaj nou...si se pare ca suntem indragostit de Akira. Mda intradevar frumos..si micutul Haru... are ganduri indecente hmm..pacat ca Akira nu vrea... mda e obosit, desii stiu ca ar fi superb sa vrea si el.
Tu ca de obicei cu actiunea stai perfect... ma bucur ca reduci din dialog..dar incearca sa il reduci si mai mult.. ca sa fie si mai frumos... si la descriere mai ai de lucrat un pic scump`o... mai lucreaza la sentimente.. ca in rest e bine... ma bucur ca Haru nu se grabeste deloc..desii stim prea bine cat de mult il doreste, el asteapta momentul potrivit ...
hmm cam atat pentru astazi scumpa mea..
astept nextul..stii asta, nu?
ahh si te iubesc scump`o...!
Ja. Ne ..pe capitolul urmator : >
Tu ca de obicei cu actiunea stai perfect... ma bucur ca reduci din dialog..dar incearca sa il reduci si mai mult.. ca sa fie si mai frumos... si la descriere mai ai de lucrat un pic scump`o... mai lucreaza la sentimente.. ca in rest e bine... ma bucur ca Haru nu se grabeste deloc..desii stim prea bine cat de mult il doreste, el asteapta momentul potrivit ...
hmm cam atat pentru astazi scumpa mea..
astept nextul..stii asta, nu?
ahh si te iubesc scump`o...!
Ja. Ne ..pe capitolul urmator : >