25-03-2011, 04:18 PM
Haha . Mulţumesc foarte mult pentru welcomizare .
Răspunsurile sunt x'D :
1 . Păi sincer ... am avut şi încă am multe porecle . În ultima vreme am început să mă axez pe nick-name-urile cu o vocală dublă x'D . '' Miiru '' nu e o poreclă / nick preluat de acolo , sau de dincolo . E ceva personal ce mi-a venit la momentul înregistrării x'D .
2 . Verde şi roşu închis . Şi portocaliu . Sunt culori ce cred că mă exprim foarte mult . Roşul închis , o pasiune puternică şi cuceritoare ând e nevoie . Verdele , îmi place să cred că pentru mine reprezintă tot ce sunt ; originală . Iar portocaliu ... pur şi simplu-mi place <33
3 . Sure ^^ . Why not ? ='P
Sper că nu am ocolit nimic x'D
Mulţumesc încă odată pentru întâmpinare şi mai ales pentru întrebări =] .
Răspunsurile sunt x'D :
1 . Păi sincer ... am avut şi încă am multe porecle . În ultima vreme am început să mă axez pe nick-name-urile cu o vocală dublă x'D . '' Miiru '' nu e o poreclă / nick preluat de acolo , sau de dincolo . E ceva personal ce mi-a venit la momentul înregistrării x'D .
2 . Verde şi roşu închis . Şi portocaliu . Sunt culori ce cred că mă exprim foarte mult . Roşul închis , o pasiune puternică şi cuceritoare ând e nevoie . Verdele , îmi place să cred că pentru mine reprezintă tot ce sunt ; originală . Iar portocaliu ... pur şi simplu-mi place <33
3 . Sure ^^ . Why not ? ='P
Sper că nu am ocolit nimic x'D
Mulţumesc încă odată pentru întâmpinare şi mai ales pentru întrebări =] .
[center]
Nothing can steal my soul away
No one can take my breath away
I'm coming down to you ゚‘~
[/center]
Nothing can steal my soul away
No one can take my breath away
I'm coming down to you ゚‘~
[/center]