Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love,music and you...

Multumesc pentru commuri si ma bucur ca va place. Am venit cu nextu si sper sa va placa, va urez: Lectura Placuta!

Love, music and you ...

Capitolul 2

- Balul ( part. 1 ) -

Eu si prietenii mei ne indreptam spre iesire cand deodata imi vine o idee. I-am intrebat pe toti daca vor sa mergem la un suc sau prin parc, iar pe fete daca vor sa mergem la cumparaturi pentru a ne lua niste rochii dragute pentru diseara. Au acceptat cu totii, asa ca am decis ca ne vom lua cate un suc de fructe si vom merge in parc.

Afara era atat de frumos, parca ar fi fost o zi de vara. Eu ma uitam la cer zambind. Eram atat de fericita ca petreceam timpul cu prietenii mei. Pe drum am povestit fiecare ce am facut in vacanta de vara. Eu ma simteam intr-un fel stanjenita deoarece nu aveam ce povesti, eu doar ma intalnisem de cateva ori cu fetele si scrisesem cateva cantece, am stat aproape numai in casa...ma rog si m-am mai plimbat prin parc. Am ajuns la un magazin din aproprierea parcului, de unde ne-am luat sucuri, apoi ne-am dus in parc. In parc am dat cateva tururi, am vorbit, am facut glume, am ras, ne-am dat in leagane si multe alte chestii distractive. Am stat vreo trei ore, cred ca acum era 12:30. Ce repede a trecut timpul, parca doar ce plecasem de la scoala. Fiecare s-a indreptat spre casa lui. Eu mergeam pe drum cu Neji si Sasuke, deoarece Neji statea cu cateva blocuri mai departe de mine, iar Sasuke am aflat ca statea in bloc cu mine, la acelasi etaj cu mine, mai exact la usa din fata mea. Ce ciudat, adica pe bune acum, cum de nu am observat nicioadata asta ? Sau... de ce nu ne-am intalnit niciodata pe acolo ?

In zece minute am ajuns in fata blocului unde mi-am luat la revedere de la Neji si am intrat in bloc. Sasuke o luase in fata mea, iar eu ma uitam ca la un extraterestru la el, nu stiu exact de ce, dar o faceam. Mi-am scuturat usor capul apoi am urcat scarile si am descuiat usa. Inainte de a intra in casa m-am mai uitat o data la Sasuke care imi spusese un simplu "pa", dupa care intru. Eram din nou singura, dar de data asta nu-mi mai pasa, deoarece peste o ora ma voi intalni cu fetele la mall. Ma descalt si ma duc repede spre marea mea garderoba sa-mi aleg hainele cu care sa merg. Dupa vreo cinci minute de holbat la gramada de haine, m-am hotarat sa-mi iau un tricou albastru pe care scria "ït's a crazy world" cu sclipici, niste blugi albi si niste botine albastre. Mi le pun pe pat si ma duc sa fac o baie calda. Stau cam douzeci de minute in cada dupa care imi amintesc ca trebuie sa ma pregatesc. Ies rapid si ma duc in camera sa ma imbrac. Dupa ce ma imbrac imi iau niste accesorii: pe mana dreapta mi-am pus mai multe bratari colorate, iar pe cea stanga o bratara mare albastra si la gat mi-am luat un lantisor cu un fluturas tot albastru, iar parul mi l-am lasat liber punandu-mi o bentita albastra. Mi-am luat o geaca alba de blugi si o gentuta alba mai mica si am alergat spre mall, vazand ca sunt in intarziere.

Cand am ajuns acolo am observat ca fetele ma asteptau de cateva minute. M-am scuzat ca am intarziat apoi am inceput sa colindam magazinele. Peste aproximativ trei ore am gasit toate cate o rochie. Temari si-a luat o rochie destul de scurta, fara bretele, rosie, cu o pamblica neagra si niste pantofi negri cu toc de 10 cm. Hinata si-a luat o rochie pana la genunchi, albastru inchis iar jos alba, care avea sub sani o curea alba cu o fundita de aceiasi culoare pe ea si o pereche de pantofi de aceiasi culoare cu rochia. TenTen isi cumparase o rachita alba spre roz, pana la genunchi, cu o pamblica sub sani si mult sclipici in partea de sus, iar in picioare isi luase niste sandalute de aceiasi culoare cu rochia, cu toc de 7 cm. Ei bine, sa va zic si despre rochia mea. Eu mi-am luat o rochie scurta, crem, mulata pe corp si cu cateva volanase in partea de jos si niste sandale cu toc cui de 5 cm., de aceiasi culoare cu rochia.

Dupa ce ne-am mai plimat putin prin mall si ne-am mai cumparat si cateva accesorii, ne-am hotarat sa mergem sa mancam o pizza. Eram atat de fericita azi, pentru ca, dupa atata timp in care am stat singura, pot sa petrec si eu timpul cu prietenii. Cand ma aflam langa ei, totul era din nou bine. Simteam ca totul are viata, ca in sfarsit traiesc cu adevarat si ca nu se poate nimic rau. Fiind atat de afundata in fericire, nici nu mi-am dat seama ca am ajuns la restaurant, si se pare ca fetele au comandat deja. Ele stiau exact ce vroiam, nu mai trebuia sa ma intrebe. In scurt timp a venit chelnerita cu o tava pe care se aflau sucurile si tacamurile. Pana a venit pizza noi am mai vorbit despre baieti, asa am aflat cum s-a cuplat fiecare cu cate un baiat. Interesante povesti. Se pare ca subiectul asta deja devine enervant. Nu-mi vine sa cred ce zice si Hinata, ca cica eu m-as potrivi cu acel Sasuke, da, vezi sa nu. Oh, minunat, acum o aproba si restul fetelor. Nici macar nu stiu prea multe despre el, dar ma rog. Te rog Doamne, sa vina mai repede mancarea ca ma doare capul deja. Peste zece minute se pare ca a venit si mancarea. Ce bine! Eram moarta de foame! Dupa ce am mancat am mai stat vreo douazeci de minute prin mall, apoi am hotarat ca voi merge acasa sa ma pregatesc. Fetele insa, au mai ramas putin.

Pe drum mergeam incet, admirand natura. Nu ma grabeam deloc, deoarece mai aveam aproape doua ore pana la inceperea balului. Dar stai! Eu nu am partener! Cu cine voi dansa ? Off... pai cred ca voi gasi eu pe cineva acolo, nu poate fi chiar atat de greu. In fine, vad eu ce fac. Imi continui drumul uitandu-ma pierduta la cer. Drumul meu nefiind atat de lung, am ajuns acasa in zece minute. Deschid usa si vad...

Wow! Nu-mi vine sa cred! Mama e acasa! Nu am mai vazut-o demult la ora asta acasa dar ma bucur sa o vad acum. Ma duc sa o iau in brate apoi o intreb de ce este acasa. Ea mi-a zis ca nu mai avea nici o operatie azi, asa ca s-a hotarat sa mai stea si cu mine putin. Am zambit scurt. Timp de jumatate de ora am tot vorbit si i-am zis cat de frumoasa a fost ziua de azi. Cand am constatat ca mai este doar o ora jumate pana la bal i-am spus ca ma duc sa ma pregatesc si am fugit repede in camera mea.

M-am repezit spre baie pentru a face o baie calda. Am dat drumul la apa, iar in apa am pus tot felul de spumanturi, saruri, parfumuri si petale de trandafiri. Pana s-a umplut cada a durat cam zece minute, in care eu mi-am pregatit hainele, geanta si accesoriile. Am intrat in apa calda, tresarind la prima atingere. Era atat de bine, ma simteam ca in paradis, iar mirosul magnific iti imbata nasul. Am inchis ochii si in scurt timp am adormit. Dormeam atat de bine in apa aceea incat nici nu mi-am dat seama cat timp a trecut. Parul meu roz se afunda din ce in ce mai mult printre petale si spuma. Era deja ora 18:21 iar eu inca dormeam in apa calda.

Peste inca zece minute vine mama. Striga la mine, vazand ca nu sunt in camera si ca hainele sunt inca pe pat. Dintr-o data ma trezesc dand cu capul de cada. Off...Sakura... asa iti trebuie daca adormi in cada! Durea atat de tare incat credeam ca mi-am sparte capul. Bine, poate ca deja exagereaz, dar nu am timp de vaitat. Ies rapid din cada, de data asta avand grija sa nu mai cad din nou. Ma opresc in fata oglinzii observand ca parul meu este ud. Iau repede feohnul si imi usuc parul, apoi ma duc repede sa ma imbrac. Ma imbrac rapid dupa care ma duc inapoi in baie sa-mi fac parul si sa ma machez. Imi dau cu putin rimel la ochi si putin luci de buze. Imi pieptan frumos parul si ma gandesc sa-l las liber, lasand buclele mele roz la vedere. In numai un sfert de ora eram gata. Minune! Imi iau pe mine un bolero alb si plec. Iau taxiul, fiind deja fara cinci. In trei minute ajung si respir usurata ca nu am intarziat. Urasc sa intarzii!

Acolo era aproape toata lumea, iar toti aratau minunat. Se auzea muzica. Off... ce melodii nasoale, bine ca mi-am adus iPod-ul! Cand intru imi vad prietenii stand langa o masa plina de dulciuri si, bineinteles, pe Naruto infulecand ca si cum nu ar mai fi mancat de o saptamana. Ma indrept spre ei si o vad pe Hinata venind spre mine si zicandu-mi:

- Sakura, ce s-a intamplat ? Credeam ca nu mai vii!
- Mda, stiu, am cam intarziat, nu ? Ma rog... o sa-ti explic eu mai tarziu de ce. Acum te rog sa ma scuzi un pic, revin in cateva minute, promit! spun eu repede dupa care ma intrept spre DJ-ul care tocmai vroia sa schimbe melodia. Ii dau iPod-ul pregatit cu un playlist foatre, foatre lung, cu melodii super misto, printre care si preferatele mele, unele rock.

Dupa ce ii inmanez iPod-ul ma intorc la prietenii mei spunandu-le sa mergem sa dansam, insa Hinata zeci:

- Sakura, dar tu nu ai... dar nu apuca sa termine, deoarece Naruto o ia pe ringul de dans.
- ... partener. zic eu doar pentru mine, oarecum dezamagita.

Totusi, cineva era in spatele meu, la doar cateva centimetrii de mine, care m-a auzit si imi spune, facandu-ma sa tresar:

- Acum ai! si ma duce pe ringul de dans.

Cand ma intorc si vad cine este de fapt acel cineva raman socata. Wow! Nu-mi vine sa cred! Acel baiat este chiar....

Bine, pai, cam atat pentru azi. Sper sa va placa si astept commuri.
Bye :*:*:*

Răspunsuri în acest subiect
Love,music and you... - de Alle - 16-03-2011, 12:35 AM
RE: Love,music and you... - de Vero - 16-03-2011, 01:27 AM
RE: Love,music and you... - de Rukia JJ - 16-03-2011, 10:11 AM
RE: Love,music and you... - de Rose ^^ - 16-03-2011, 09:23 PM
! - de Alle - 24-03-2011, 12:20 AM
RE: Love,music and you... - de Rose ^^ - 24-03-2011, 12:34 AM
RE: Love,music and you... - de Rukia JJ - 24-03-2011, 12:46 AM
RE: Love,music and you... - de Vero - 26-03-2011, 04:08 AM
RE: Love,music and you... - de Tweety - 30-03-2011, 02:57 PM
RE: Love,music and you... - de Alle - 30-03-2011, 03:33 PM