Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tu şi eu. Poem în doi. [ Berry şi Snowy ]

Hey! Se pare ca ajung cam tarziu, nu? Oricum... m-a atras foarte mult titlul. Mi se pare chiar foarte bine ales si este chiar foarte frumos atunci cand rostesti aceste cuvinte. La descriere stai foarte bine, desi eu sunt de parere ca inca ar mai fi loc de mai bine. Naratiunea si ea este chiar ok, adica mi se pare mult mai buna decat descrierea, acel prolog este chiar foarte original ( parerea mea ) , iar actiunea mie sincer chiar nu mi se pare foarte grabita, desi parca o simt doar un pic fugarita. In legatura cu greselile de tastare, chiar nu am ce comenta. Sincer nu am vazut nici una. Si a mai ramas dialogul care eu nu il consider sec, dar ar mai trebui adaugat. Chiar nu are rost sa fugi de el deoarece la un momentdat tot trebuie sa vina si randul lui, iar atunci nu vei sti cum sa-l abordezi, intelegi? Asa ca eu sunt de parere sa incepi chiar din primele capitole, astfel sansele sunt mult mai ridicate sa intelegi cum sta treaba cu el.
So... sper sa ma anuntati si pe mine cand puneti next-ul, ok?
Bye bye :bye:
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

Răspunsuri în acest subiect
RE: Tu şi eu. Poem în doi. [ Berry şi Snowy ] - de MooN. - 23-03-2011, 05:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Poem contest!! Mizantropul 1 2.304 05-08-2011, 05:58 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Drum nestrăbătut ; Snowy. & AlerimxD SnowFlake. 51 18.273 18-01-2011, 07:01 PM
Ultimul răspuns: AlerimxD

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)