21-03-2011, 05:42 PM
Eram la ora de fizica. :]] Si profa era bolnava sau mai stiu eu ce si nu a venit la scoala. Inainte de ora de fizica, avusem romana si profa ne-a dat de scris si la ora ei si pentru ora libera care urma sa o avem.. bun se suna, pauza si inapoi in clasa. Ne punem in banci [ fetele doar.. ca noi suntem alea foarte 'cuminti' ] si eu stau in prima banca cu my best friend. Na si scriam noi acolo si se aduna baietii la noi la banca O.O Si nu stiu ce faceau ei ca unul dintre ei zice, care statea la calorifer :
- Uite doi gay.
La care colega mea de banca:
- Si tu esti al treilea!
Deci pur si simplu m-a pufnit rasul. =]] Nu ma mai puteam abtine si presupusul care era numerotat cu numarul trei, bineinteles ca a inceput si el sa rada iar colega mea nu mai avea altceva de facut decat sa rada si ea. Pe moment a fost foarte funny dar acum nu prea mi se pare. :]]
Sau :
Asta s-a intamplat vineri la ora de desen.
Cateodata, profa ne mai pune sa si scriem. Cam ciudat ce-i drept.. si scriam noi si ea ne zicea ce sa aducem ora viitoare.
- Tempera, buretel, periuta de dinti...
La care se trezeste un coleg:
- Doamna! Eu pot sa aduc un vib... [ va prindeti voi ce cuvant era nu? ]
Profa: O.O
Ceilalti:
La faza asta am ras.. pfoaii. :]] Nu ne mai puteam opri. :]]
@Kimiko^^ : Cred ca cuvantul pe care l-a folosit profesoara ta de matematica a fost : te mosmondesti :]]]
- Uite doi gay.
La care colega mea de banca:
- Si tu esti al treilea!
Deci pur si simplu m-a pufnit rasul. =]] Nu ma mai puteam abtine si presupusul care era numerotat cu numarul trei, bineinteles ca a inceput si el sa rada iar colega mea nu mai avea altceva de facut decat sa rada si ea. Pe moment a fost foarte funny dar acum nu prea mi se pare. :]]
Sau :
Asta s-a intamplat vineri la ora de desen.
Cateodata, profa ne mai pune sa si scriem. Cam ciudat ce-i drept.. si scriam noi si ea ne zicea ce sa aducem ora viitoare.
- Tempera, buretel, periuta de dinti...
La care se trezeste un coleg:
- Doamna! Eu pot sa aduc un vib... [ va prindeti voi ce cuvant era nu? ]
Profa: O.O
Ceilalti:
La faza asta am ras.. pfoaii. :]] Nu ne mai puteam opri. :]]
@Kimiko^^ : Cred ca cuvantul pe care l-a folosit profesoara ta de matematica a fost : te mosmondesti :]]]