20-03-2011, 08:29 PM
I`m first. O sa scriu si ce i-am scris Kaylei. pe mess. Eu una sper sa va placa
Pai...1 Vreau sa se faca mai repede ora 21:30 ca sa-mi aduca mami oja aia.
2 Vreau sa ma anunte profa de tehno ca m-am calificat pe tara la olimpiada (desi stiu ca nu e posibil).
3 Vreau sa vina vara mai repede .
4 Vreau sa ma mut in propriul meu apartament.
5 Vreau sa ma duc mai repede la liceu ca sa scap de un profesor aiurit rau.
6 Vreau sa am doi copii, o fata si un baiat.
7 Vreau sa tin legatura cu toti colegii mei de calsa chiar si cand o sa am patruzeci de ani.
8 Vreau ca , in cazul in care ma calific pe tara, sa se tina faza pe tara la Timisoara, sa ma pot intalni cu Kayla.
9 Vreau sa ma intalnesc pe la treizeci de ani cu unul dintre profesorii mei care sunt acum tineri (deabia au iesit din facultate) in parc in timp ce voi fii cu fiul si cu fiica mea.
10 Vreau sa iau carenetul de sofer din prima .
Cam astea sunt ale mele. Sunt nerabdatoare sa le vad si pe ale voastre
Ja ne :-H
Pai...1 Vreau sa se faca mai repede ora 21:30 ca sa-mi aduca mami oja aia.
2 Vreau sa ma anunte profa de tehno ca m-am calificat pe tara la olimpiada (desi stiu ca nu e posibil).
3 Vreau sa vina vara mai repede .
4 Vreau sa ma mut in propriul meu apartament.
5 Vreau sa ma duc mai repede la liceu ca sa scap de un profesor aiurit rau.
6 Vreau sa am doi copii, o fata si un baiat.
7 Vreau sa tin legatura cu toti colegii mei de calsa chiar si cand o sa am patruzeci de ani.
8 Vreau ca , in cazul in care ma calific pe tara, sa se tina faza pe tara la Timisoara, sa ma pot intalni cu Kayla.
9 Vreau sa ma intalnesc pe la treizeci de ani cu unul dintre profesorii mei care sunt acum tineri (deabia au iesit din facultate) in parc in timp ce voi fii cu fiul si cu fiica mea.
10 Vreau sa iau carenetul de sofer din prima .
Cam astea sunt ale mele. Sunt nerabdatoare sa le vad si pe ale voastre
Ja ne :-H
"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥