Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fucking Law [ || yaoi || +18 || ] Contagieuse. & DeDal N.

#1
Ohayo mina !!! Ei bine, am venit cu un nou fic, eu ( Actuala D. Lady, viitoarea DeDal N. ) in colaborare cu Contagieuse. ( Vero ). E un fic Naruto Yaoi cum nu am prea gasit aici. Vezi vedea care e perechea despre care va vom spune. Speram ca o sa va placa.

DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din anime-ul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.

Prolog

În fiecare clipă din viaţa mea mă gândesc dacă am luat deciziile potrivite. Mă întreb clipă de clipă unde am greşit şi de ce încă sufăr pentru greşeli ce ar trebui să fie de mult uitate. Trecutul nu mă lasă în pace, chiar dacă încerc cu disperare să fug de el, să las la o parte toate sentimentele negre şi toate gândurile depresive ce mă îndeamnă la pierzanie. Sunt sigur că undeva, cineva a suferit mai mult decât mine dar a trecut peste toate. Însă eu nu sunt acea persoană. Eu nu am puterea ca singur, să fac faţă tuturor provocărilor pe care le găsesc aruncate fără sentiment de vinovăţie în faţa mea. Vreau doar să respir. Dacă oamenii mi-ar arată măcar fericire nu m-aş mai îneca vreodată.

Capitolul unu - Coliziunea timpului meu

Îmi plimbam privirea agitat prin sala de judecată. Aşteptam procesul ăsta de câteva luni, de când eu eram primul ce aveam să aflu că Fraţii Uchiha aveau să se lupte în instanţă. De fapt nu era chiar aşa. Itachi Uchiha era avocatul inculpatului din acest proces care la rândul lui se lupta pentru nevinovăţia lui cu Sasuke Uchiha care îl dăduse în judecată pe acesta datorită iubitei sale, Tsunade Hokage. Ştiu, e o poveste complicată. Nici eu nu ştiu chiar toate amănuntele, ceea ce ştiu e că îl reprezint pe fratele mai tânăr, Sasuke Uchiha în acest proces. Şi că vorbeam de inculpat, uşa sălii de judecată se deschise şi însoţit de două gărzi de corp, acesta intră, păşind parcă pe puf. Mai degrabă ţopăind. Acest Deidara Bang, cel acuzat de faptul ca o agresase şi o violase pe Tsunade Hokage nu îmi inspira gânduri bune. Ba din contră. Cu înfăţişarea sa nu mă puteam gândi numai la faptul că această persoană ar trebui închisă doar pentru felul cum arată. Înalt şi slab, cu păr lung şi blond, o porţiune prins în vârful capului şi restul lăsat rebel pe chipul lui cu trăsături ascuţite şi ochi vicleni ce priveau în jur şi păreau că nu scăpa nici un amănunt. Acesta filă împrejurimile fără încetare până când ajunse pe scaunul unde trebuia să se aşeze. Ţinându-şi mâinile la spate îi făcu semn avocatului să se apropie de el şi îi şopti ceva la ureche. Acesta se retrase gânditor apoi aprobă scurt. Mi-am întors capul fix când blondul îşi întoarse privirea către mine făcând că părul lui să îi acopere partea stânga a feţei. Avea acelaşi surâs cinic pe buze, ca şi cum tot ce se întâmplă era o mare pierdere de timp.

Îl priveam cu coada ochiului când se anunţase că judecătorul intrase în sală. Ne-am ridicat cu toţii, astfel arătând respect unei persoane mai în vârstă şi cu mai multă experienţă de viaţă decât toţi la un loc. Am fost plăcut suprins să îl văd pe marele judecător al Curţii, Jiraya Ero, ocupându-şi locul. Aveam un sentiment plăcut, ca şi cum deja câştigasem procesul sau cel puţin, prima judecată. Acesta ne privi cu ochii lui duri şi zâmbetul înţelegător, două trăsături ce se băteau cap în cap. Avea un păr lung şi alb, prins într-o coadă la spate la baza gâtului. Spre deosebire de ceilalţi din cercul lui, acesta era părul lui natural astfel încât nu era nevoit să poarte una din perucile acelea urâte.
Înainte să îmi dau seama de ce se întâmpla, avocatul blondului se îndreptă de spate şi îi ceru judecătorului aprobarea de a se apropia de el. Se auziră zumzete şi vorbe uşor uimite în sală. Probabil era bătător la ochi cu tot ce se întâmplă şi mai ales cu cine erau fraţii Uchiha. O secundă mai târziu am simţit privirea uşor uimită a celui ce stătea în faţa noastră şi am fost şi eu chemat la masa judecătorului.
- Sasori, ai ÅŸtiut de acest fapt?
Întrebarea bărbatului cu păr alb mă făcuse să mă mir. Ce anume să ştiu?
- Nu cred că ştiu despre ce vorbiţi.
Acesta mă privi apoi pentru o secundă îşi întoarse privirea către Itachi.
- Uchiha spune anume că acest Deidara Bang nu avea cum să o hărţuiască şi mai ales să o violeze pe iubita lui Sasuke Uchiha.
- Dar, am protestat eu, nici măcar nu am început să arătăm dovezile. Cum poate să...
- Sasori, mă întrerupse acesta, inculpatul este de natură homosexuală.

Aveam capul aşezat în palme. Curtea luase o pauză imediat după ce am fost anunţat de acest fapt. Însă un lucru nu îmi putea ieşii din minte. Homosexual, cum naiba să fie homosexual? Asta trebuie să fie o nouă tactică. Nu se poate, deja au fost aduse dovezi contra lui. Dovezi care îl incriminează. Până şi ADN-ul său a fost găsit în vag...
Nu mi-am putut duce gândul până la capăt căci m-am simţit uşor scuturat. Obosit, mi-am ridicat privirea. În faţa mea stătea Itachi Uchiha. Mi-am rotit privirea. Se părea că doar noi doi mai eram în sala de judecată.
- Ce faci aici, Danna?
- Tu ce crezi că fac? Meditez. Procesul ăsta a început cum nu se puteam mai bine, am spus eu trecându-mi mâna prin părul meu roşcat.
- Păi ăsta e un fapt ce trebuia să fie luat în considerare de la bun început.
- Ascultă, am spus eu, puţin iritat. De la bun început au fost probe ce atestau vinovăţia clientului tău. Cum naiba a ajuns sperma lui în vaginul femeii?
Acesta tresări uşor apoi zâmbi la fel de obosit ca şi mine.
- Le spui pe faţă, nu-i aşa Danna? Se ridicase de lângă mine şi făcu câţiva păşi spre uşă. Păru că se oprise pentru o clipă dar apoi îşi înfipse mâinile în buzunar şi ieşi, lăsându-mă singur, doar cu gândurile şi întrebările mele ce păreau că îmi ţineau loc de tovarăşi.


Imagini
Sasori no Danna si Deidara Bang
[Imagine: hhh.jpg] Sasori no Danna
[Imagine: hh.jpg] - Deidara Bang
Sasuke Uchiha
Itachi Uchiha
Jiraya Ero
Tsunade Hokage
[Imagine: ak8THBQ.png]




Răspunsuri în acest subiect
Fucking Law [ || yaoi || +18 || ] Contagieuse. & DeDal N. - de DeDal N. - 19-03-2011, 04:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery DeDal N. 71 39.907 03-09-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'


Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)