Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce culoarea are iubirea?

Păi să încep :

Ai început foarte sec, dacă aia este o introducere captivantă eu sunt Mama Omida. Nu mai începe cu chestii de genu : Bună ! Mă numesc Xux sau Este dimineţăăă ! Începe cu un monolog, poate ar ieşi ceva mai bine. Nu mai suntem la grădiniţă, atâtea diminutive ? Uşita, dulăpiorul? Eu zic să scapi de ele. Se îmbracă cu hainele ? Mai era nevoie să spuii cu ce se îmbracă ? Este logic că cu haine şi nu cu frunze de pom de cireş. Un dulap nu are cum să fie pus pe perete, adică aşa ştiu eu, poate doar să fie lipit de perete. Nu mai prelungi cuvintele cu încă o mie de A, B, C sau alte litere, este inestetic şi nici nu îşi au rostul. O coleg ? Poate Un Coleg. Se acordă în gen şi număr. Acea fază cu : V-o arăt ? Nu, o faci la tablă. este deplasată, dacă nu ziceai că este vorba despre temă eu una credeam altceva * Lol * . Nu mai scrie cu Caps Lock. Nu mai scrie în paranteze, scrie ceva de genu : Spuse profesoara nervoasă. Înţelegi ? Un profesor nu vorbeşte aşa cu un elev nicio dată, cum să îi zică că o pupă în fund. Scuză-mă ! Este vulgar. Pui punctele de suspensie [ ... ] într-o veselie. Renunţă la ele pentru că nu le pui unde trebuie şi le pui în exces. Nu ştii să pui virgulele, ai grijă la ele. Ai un dialog aşa de sec, plictisitor şi banal încât mă dau cu capul de pereţi. Este şi mult, mai taie din el, nu te ajută cu nimic. Transformă-l într-o descriere sau naratiune frumoasă. Descrierea sentimentelor lipseşte şi cea a obiectelor şi etc. mă zgârâie pe retină, sună foarte mecanic, lasă totul să vină lin, nu aşa la comandă. Naraţiunea nu îmi place. Spui tot ce face, mai este să ne spui când merge la toaletă, nu este frumos. Este o înşiruire de acţiuni fără rost. Acţiunea este aşa de grăbită încât şi eu sunt mai înceată ca ea. Acum aleargă şi peste un rând ajunge la şcoală, drăguţ. Ai greşeli de tastare, ai grijă la ele. Titlul ficului nu îmi place, adică deja l-am mai văzut de multe ori, până şi la TV este un serial cu titlul : Ce culaore are fericirea ? În fine ... cam atât.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
Ce culoarea are iubirea? - de Hatsune Ebina - 29-01-2011, 03:33 PM
RE: Ce culoarea are iubirea? - de Tweety - 17-03-2011, 10:13 PM
RE: Ce culoarea are iubirea? - de hiimera - 17-03-2011, 11:20 PM
RE: Ce culoarea are iubirea? - de Daria - 18-03-2011, 11:34 AM
RE: Ce culoarea are iubirea? - de Hatsune Ebina - 27-04-2011, 07:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Culoarea Fericirii Pitziii 4 5.191 18-01-2011, 01:18 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•

Utilizatori care citesc acest subiect: