17-03-2011, 12:39 AM
In primul rand : Nu sunt de acord cu medaliile si pentru 1, 2, 3 si Mentiune. Da, inteleg sa se acorde si lor dar nu o medalie speciala pentru fiecare. Sa fie Una pentru locul 1 si Una speciala pentru 2, 3 si Mentiune. Cu toate astea mi se apre aiurea >.>. Daca sunt 4 echipe toate vor lua medalie, si nu este corect. De exemplu : O echipa cu un fic excelent si cu un desen groaznic => Ultimul loc, aka mentiune sa ia medalie . Pentru ce ? Pentru ala care a facut un desen de `toata frumusetea` ? Nu mi se pare corect. Da, vrem sa ne distram, dar sa nu intrecem umpic limita . Per total as vrea sa fie doar pentru Locul 1 si 2. Doar cei mai buni , si asa putem sa ne ambitionam si mai mult.
In al doilea rand : IDeeile ficului sunt foarte vesele, chiar nu prea sunt eu cu astea, cea de data trecuta am iubit-o fata de tema de luna asta. Adica eu una ma lesin pe mine * ce exprimari am si eu * - . -. Sa se dea ceva complex , ceva ce sa ne puna pe jar si sa ne placa, adica cel putin tema de luna asta nu imi place dar ma voi stradui, nu vreau sa imi dezamagesc colega.
In al treilea rand : te iubesc Mitch pentru ca ai avut ideea asta cu acest concurs si ca imi umplii timpul !
In al doilea rand : IDeeile ficului sunt foarte vesele, chiar nu prea sunt eu cu astea, cea de data trecuta am iubit-o fata de tema de luna asta. Adica eu una ma lesin pe mine * ce exprimari am si eu * - . -. Sa se dea ceva complex , ceva ce sa ne puna pe jar si sa ne placa, adica cel putin tema de luna asta nu imi place dar ma voi stradui, nu vreau sa imi dezamagesc colega.
In al treilea rand : te iubesc Mitch pentru ca ai avut ideea asta cu acest concurs si ca imi umplii timpul !