....Buna sunt nou pe site , dar am niste sfaturi , cum au zis si colegi mei de internet de mai sus ,, tu ai ceva idei'' dar nu sti sa le pui in aplicare , ultimele poze sunt ok cel putin 2 si 3 sunt geniale dar incearca sa fie ceva mai abstract daca te axezi pe aces lucru . Care e faza cu banca ? , nu are nici o logica! nu vreau sa fiu rau ,dar nu are nimic special nu ma impresioneaza , e o banca oarecare chiar daca era desenata sau plina de guma nu ma fascina , toti am dat de banici murdare . Daca te pasioneaza fotografia , sugerez niste ore de fotografie sau indicati de la oameni mai bine invatati in acest domeniu ( cauti pe internet ) , dar incearca sa lucrezi cu lumina si sa o pui in contrast cu tot ce se poate , mai nou poti folosi si photoshop elements , este gratis si practic .
Mult respect si bafta la poze
Edit Nya : Învață să vorbești corect limba română și apoi vino cu critica. Ține`ți părerile legate de camere deoparte, dacă nu ești în stare să vorbești adecvat ( mă refer la cuvântul atribuit aparatului lui Zuzu ).
Mult respect si bafta la poze
Edit Nya : Învață să vorbești corect limba română și apoi vino cu critica. Ține`ți părerile legate de camere deoparte, dacă nu ești în stare să vorbești adecvat ( mă refer la cuvântul atribuit aparatului lui Zuzu ).