16-03-2011, 10:34 PM
DEEEEEEEECCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII: Ideia e devina! Faza asta ultima cu privirea celor doi, ca se cunosteau si starea aia ciudata care mi-a oferit-o si ...WTF! Esti un geniu
Nu am cuvinte, am ramas masca, nu credeam ca o sa ma uimeasca atat de tare, deci pentru acest capitol postat , esti pentru mine un geniu! A fost nu am cuvinte, ideia in sine, mi se pare superba . Sunt inca in stare de soc. Nu stiu cum sa explic , ideia fiind atat de mareata dandu-mi atatea emotii si stari de spirit diferite si la urma m-am simtit de parca eu as fi fost personaju principal sie u vedeam privirea celor doi! Eu...eram acolo si privirile lor impregnate in mintea mea si eu ma simteam k dracu
Serios! Deci..wow Vreau nexu! Urgent!
Nu am cuvinte, am ramas masca, nu credeam ca o sa ma uimeasca atat de tare, deci pentru acest capitol postat , esti pentru mine un geniu! A fost nu am cuvinte, ideia in sine, mi se pare superba . Sunt inca in stare de soc. Nu stiu cum sa explic , ideia fiind atat de mareata dandu-mi atatea emotii si stari de spirit diferite si la urma m-am simtit de parca eu as fi fost personaju principal sie u vedeam privirea celor doi! Eu...eram acolo si privirile lor impregnate in mintea mea si eu ma simteam k dracu
Serios! Deci..wow Vreau nexu! Urgent!
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"