Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna martie

Numărul 1:
Ai desenat bine roboţelul însă nu îmi place pentru că e cam simplu. Puteai să încerci o umbră a lui în partea de jos a foii, ar fi dat mai bine sau un fundal nu prea detaliat. Arată bine per ansamblu dar nu cred că ţi-a luat foarte mult timp.

Nota: 6

Numărul 2:
E...interesant că ai încercat să-l desenezi pe Robot Boy dar, subliniez, ai încercat. Nu-mi plac deloc picioarele, liniile ar fi trebuit accentuate iar flăcările (dacă asta sunt) nu trebuiau să fie aşa întunecate. Sunt scoase în evidenţă mai tare decât restul corpului şi asta nu e bine. Cât despre fundal, ce legătură are cu desenul?

Nota: 5

Numărul 3:
Îmi place că l-ai colorat şi încă foarte bine, umbrele sunt reuşite. Ce nu îmi place e mâna aia cu laser. E mai scurtă decât ar fi trebuit iar capul e puţin cam mare. Nu prea e respectată nici tema dar, faţă de ce am văzut până acum, arată bine.

Nota: 9

Numărul 4:
Îmi place. Ideea e genială, e colorat cum trebuie şi ador umbrele. Pariu că ţi-a luat "ceva" timp să-l faci, e destul de complicat. Nu am nimic rău de zis. Bravo!

Nota: 10

Numărul 5:
Este destul de greu de realizat însă cu mai multă atenţie ar fi ieşit perfect. La al 3-lea, nu-mi plac ochii. Poate am înţeles eu ideea greşit dar sunt destul de strâmbi. Îmi place cum l-ai realizat pe primul, deşi ar fi arătat mai bine cu nişte culoare.

Nota: 8

Numărul 6:
Are multe detalii şi asta e bine însă nu prea văd o legătură între roboţi şi flori. La o astfel de oglindă te puteai aştepta să se transforme în Tinker Bell.

Nota: 7

Am ales să fac un clasament, aşa că nu am dat două note identice.
[Imagine: 2d11ici.jpg]
"A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?"-Albert Einstein

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna martie - de MimiÅŸor - 16-03-2011, 04:38 PM
RE: Vot - luna martie - de Rain - 16-03-2011, 06:03 PM
RE: Vot - luna martie - de Grella. - 16-03-2011, 08:15 PM
RE: Vot - luna martie - de nibbles - 16-03-2011, 08:25 PM
RE: Vot - luna martie - de Raye - 16-03-2011, 08:56 PM
RE: Vot - luna martie - de MimiÅŸor - 21-03-2011, 01:16 AM
RE: Vot - luna martie - de MimiÅŸor - 30-03-2011, 10:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - luna martie Mimisor 12 9.446 12-04-2012, 06:21 PM
Ultimul răspuns: Dark Blue