Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna martie

Cred ca o sa dau note mari 39

1. Nu e deloc rau. Poate ca ai exagerat putin cu firele pentru ca la mana initial nu mi-am dat seama daca e linie sau cablu (sau ce e).
Lipseste perspectiva la picioare. Adica, labele picioarelor sunt paralele si nu ar fi trebuit >.<
Nota: 9

2. Nu ma asteptam sa vad asta 21. Cred ca era mai bine daca nu faceai fundal. Personajul tau e simplu si iti mareste nota prin faptul ca e corect desenat (partial), dar fundalul (in special cutele de la perdea) scade clar din punctaj.
Revenind la robot... ca tot aveai linii drepte puteai sa le faci drepte ( e un robot, nu e nimic rau in a folosi o linie in cazuri ca asta chiar daca e vorba de desen ). Se vede ca nu ai hasurat bine. Nu era mult, intr-adevar, dar pot sa-mi dau usor seama in ce directie ai hasurat.
Nota: 7

3. Are capul prea mare. Chestia aia de la nivelul ochilor puteai sa o acoperi putin cu par ca sa para mai natural. Si la mana e putin ciudat, cea rupta, pentru ca ea cade mai spre dreapta decat ar trebui. Sau e deja jos? Nu inteleg.
Articulatiile par putin cam fortate, dar fiind vorba despre un robot cred ca nu conteaza asa de mult.
Imi place cum ai colorat.
Nota: 10

4. Si tu ai colorat bine si primesti clar un punct in plus pentru fundal.
Ca si greseli...si la tine e capul cam mare si buzele par privite din fata. Sanul drept cam atarna si e mai mic (sau ai urcat prea mult cu conturul).

5. Ideea e geniala, cred ca se potriveste cel mai mult cu tema. Daaar conturul pare facut in graba. Cel putin la fata fetei (sper ca nu zic prostii) ai "legat" nasul de buza de sus.
Si nu ai hasurat bine.
Din moment ce ai vrut sa faci ceva complex cred ca trebuia sa ai mai multa atentie la desenat, dar faptul ca ai incercat o idee ca asta iti creste nota ( dupa cum am mai spus, e cel mai complex si atrage atentia).

6. Pozitionarea umbrelor e gresita, era mai bine daca nu le puneai. Suvitele de par sunt prea dese si subtiri si ... pare mai mult o mazgaleala.
Lacrimile nu cad in directia buna. Partea de sus (ca nu ai facut o linie continua) e buna, dar cea de jos trebuia sa fie mai pe verticala totusi.
Nasul e cam sus si intr-o parte si umerii sunt prea drepti.
Nota: 8

Ce nu am comentat mi-a placut. La note am scazut cate un punct in functie de lucrarile cele mai bune (adica chiar daca am avut ceva de comentat am pus 10 pentru ca erau cele mai bune). Am zis asta ca sa nu va intrebati de unde am scos notele.

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna martie - de MimiÅŸor - 16-03-2011, 04:38 PM
RE: Vot - luna martie - de Rain - 16-03-2011, 06:03 PM
RE: Vot - luna martie - de Grella. - 16-03-2011, 08:15 PM
RE: Vot - luna martie - de nibbles - 16-03-2011, 08:25 PM
RE: Vot - luna martie - de Raye - 16-03-2011, 08:56 PM
RE: Vot - luna martie - de MimiÅŸor - 21-03-2011, 01:16 AM
RE: Vot - luna martie - de MimiÅŸor - 30-03-2011, 10:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - luna martie Mimisor 12 9.973 12-04-2012, 06:21 PM
Ultimul răspuns: Dark Blue