16-03-2011, 01:27 AM
Hey se pare ca sunt prima ^^. De cand nu am mai citit un fic nou ._. De vreo saptamana cred. In fine nu conteaza asta. Sa revenim la fic. Ei bine nu prea as zice ca e prea originala ideea ta dar sper ca pe viitor sa vii cu ceva nou. Adica am mai vazut ficuri in care ba Sakura voia sa devina cantareata, ba Sasuke sau chiar amandoi. Si inceputul ficului nu e original. Incepe scoala, se muta amandoi in banca. Am mai vazut asa ceva dar cum am spus astept sa vii cu ceva nou. Nu mai lungesc ideea asta ca eu cred ca ai inteles mesajul. Descrierea este prezenta in cantitati destul de mari dar eu as fi vrut sa te axezi si pe sentimente. De exemplu, ce a simtit cand a cazut in baie? Nu a durut-o? Nimic? Doar nu s-a ridicat bine merci si si-a vazut de treburi. Nu cred ca nu a simtit nimic. Si cand s-a intalnit cu prietenii ei ce a simtit? Sakura o fi el personaj da nici stana de piatra nu cred ca e. Gata cu descriere. Cred. Actiunea nu a fost grabita. Asta-i bine. Naratiunea a fost ok nu s-a intamplat prea multe dar e bine pentru inceput. Dialogul a fost cam multisor pentru gusturile mele dar e ok. Unele replici as fi preferat mai mult sa le inlocuiesti cu descriere. Nu ca ar fi fost neaparat seci dar ar fi mers mai bine. Greseli de tastare am vazut doar una dar nu a fost grava. Ai grija cu semnele de punctuatie ca le cam pui unde nu trebuie. ,,Era atat de bine, nu as mai fi iesit niciodata de acolo...eu iubesc apa, inca un lucru care ma face sa ma simt vie...apa si muzica...". Ai pus prea multe puncte de suspensie ce nu isi au rostul. Mai bine puneai punct si dupa incepeai o alta propozitie. Sakura are Iphone 4 huh?:)) Bogaata fata. Nu prea cred ca intereseaza pe cineva ce telefon are Sakura. Cel putin pe mine nu. Asa.. ce mai voiam sa zic.Scrie cifrele cu litere ca nu suntem la ora de matematica. In cifre se scriu doar anii [exemplu:1996] si datele [exemplu: 12 Martie 1998]. Dar parca si asta ar arata mai frumos scrise in litere. Parerea mea. Am vazut ca si tu ai inceput cu vesnica poveste : Ma numesc x, am y ani, imi place z si nu mai stiu ce. Cred ca am inebunit de cate ori am citit faza asta. Puteai sa descii altfel nu stiu. Exemplu: Ma uit in oglinda ce reflecta parul meu roz si ochii verzi. Nu e prea stralucita dar altceva nu am gasit la ora asta [deh e 12 jumate noaptea]. Cam atat am avut de zis. Waw m-am lungit ceva. So, fara alte adaugari, astept nextul si te rog sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
PS:Sper ca nu am fost dura :-s
PS:Sper ca nu am fost dura :-s