Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kasumi

Siiis....Da-mi o palma. Eu, care pretind a fi cea care te pisalogeste zilnic, nu am venit sa-ti urez "Bun Venit!" ? Rusine sa-mi fie...
Din fericire pentru mine stiam cam tot ce s-a intrebat pe aici.( Nu stiam ca-ti place istoria...ma rog4 Si nu stiam cativa cantareti...dublu-ma rog)
Asa, ca sa urmeze si moi traditia o sa-ti pun cateva intrebari:
1. Ai auzit de masina aia..Renault? (ca sa ma iau si eu dupa reclama 15)
2. Ce fel de pizza, popcorn preferi? Dar mancare? Dar dulciuri?
3. Ce carti ai citit mai nou? (Nu intreb ce carti ai citit pana acum ca mi-ai insira de la Harry Potter pana la stiu-eu-ce-carte) Ah da, ai citit carti scrise de romani? (uite ce intrebare..Dar chiar is curioasa 4)

Buun...cam asta a fost. De la neseriozitate la seriozitate, insa sper sa le tratezi la fel de superficial ca si mine ( Insa te rog sa tii cont de intrebarile 2 si 3, sunt super-curioasa 4 ) Deci daca tinem cont si de paranteza...trateaza cu superficialitate doar intrebarea 1.
Ja ne!
PS: Iar am reusit sa ma lungesc doi km. Zi-mi si mie cum am facut-o, ca n-am apucat sa ma dezmeticesc 21
Am revenit. Am avut o perioada in care nu am reusit sa stau pe niciun forum, respectiv animezup. Sper sa nu existe vreo problema 4
Nu stiu daca voi mai pleca brusc sau daca voi reveni dupa.

Răspunsuri în acest subiect
Kasumi - de Kasumi Senko - 14-03-2011, 11:48 PM
RE: Kasumi - de Zuzu XoXo - 15-03-2011, 12:45 AM
RE: Kasumi - de RinMi♫♪ - 15-03-2011, 03:33 PM
RE: Kasumi - de Kasumi Senko - 15-03-2011, 10:17 PM
RE: Kasumi - de Juneko - 15-03-2011, 11:57 PM
RE: Kasumi - de Kasumi Senko - 16-03-2011, 10:26 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)