15-03-2011, 10:00 PM
buna am venit si eu aici, mersi ca mi-ai spus. scuze dar abea acum am ajuns de la scoala, asa sa revenim. te intreb si eu ceva? de ce faci capitolele asa de mici:cry:? nu ai idei sau ce? in acest capitol puteai sa pui si producerea planului? actiunea o cam fugaresti, greseli nu am vazut. Descriere, mai ai de lucrat, obeserv ca incerci sa pui, dar mai ai. De exemplu momentul cand se gandea, adica a fost cuprinsa in ganduri. Dialog da merge si naratiunea bine. Mai ai de lucrat sa sii, dar sunt sigura ca vei reusi.
Inca ceva, daca nu ai idei ce sa pui ca sa faci capitolul mai mare, atunci mai asteapta cateva zile, saptamani, nu e necesar sa-l postezi la 1 zi sau 2:P eu am postat odata la 2 saptamani ca am fost cuprinsa de scoala si in felu asta primesti si mai multe comuri>:)
Astept next si te rog sa ma anunti. Sper ca nu te supar cu ceva:pls: si spor la scris.
Bye.
Inca ceva, daca nu ai idei ce sa pui ca sa faci capitolul mai mare, atunci mai asteapta cateva zile, saptamani, nu e necesar sa-l postezi la 1 zi sau 2:P eu am postat odata la 2 saptamani ca am fost cuprinsa de scoala si in felu asta primesti si mai multe comuri>:)
Astept next si te rog sa ma anunti. Sper ca nu te supar cu ceva:pls: si spor la scris.
Bye.